20 Φεβ 2013

Η εκδήλωση της πίτας της ΝΔ στην Β' Θεσσαλονίκης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκράτίας ΄Β Περιφερείας Θεσσαλονίκης , από...
 τον πρόεδρο της οργάνωσης Κυριάκο Λαζό και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννη.
Περισσότερα από 500 κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κατέκλυσαν την αίθουσα «Μυγδονία Palace» των Λουτρών Λαγκαδά , στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας , το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πορεύεται ενωμένο , ισχυρό , δυνατό και αποφασισμένο , αποτελώντας εγγυητή της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας , με σοβαρότητα και αξιοπιστία.
Όπως επισήμαναν στις τοποθετήσεις οι υψηλοί προσκεκλημένοι : « Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη οικογένεια και σε αυτήν την μάχη που δίνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες , δεν περισσεύει κανείς. Η Νέα Δημοκρατία πιστή στον ευρωπαϊκό της χαρακτήρα και στις αρχές του ιδρυτή της , Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή , κράτησε τη χώρα μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια , ανοίγοντας δρόμους αισιοδοξίας για την Ελλάδα του αύριο».
Την εκδήλωση , μεταξύ άλλων , τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης , κ. Θεόδωρος Καράογλου , ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος , ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμαντζίδης ,ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη ΄Β Θεσσαλονίκης , κ. Σάββας Αναστασιάδης , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , κ. Απόστολος Τζιτζικώστας , ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης , κ. Τσαμασλής Γεώργιος , η αναπληρώτρια γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών , κα . Μάγδα Καρακόλη , ο Διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης , κ. Φίλιππος Ζαφειρίου , ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης , οι πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης , κ. Θεόδωρος Μητράκας , Δυτικού τομέα Θεσσαλονίκης , κ. Μίλτος Τασούλης , Κεντρικού τομέα Θεσσαλονίκης , κ. Τάσος Εμμανουηλίδης , όλοι οι Δήμαρχοι της ΄Β περιφερείας ,κ. Ιωάννης Αναστασιάδης , Δήμαρχος Λαγκαδά ,κ. Ιωάννης Αλεξανδρής, Δήμαρχος Θερμαϊκού ,κ. Δημήτριος Γαλαμάτης , Δήμαρχος Βόλβης , κ. Γεώργιος Γλώσσης , Δήμαρχος Δέλτα , κ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης , Δήμαρχος Πανοράματος , κ. Ιωάννης Μπίκος , Δήμαρχος Χαλκηδόνας –Κουφαλίων , κ. Δημήτριος Σαραμάντος, Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ,οι Αντιδήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια καθώς και όλα τα μέλη του συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε. ΄Β περιφερείας Θεσσαλονίκης και οι Πρόεδροι και τα συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας της ΄Β περιφερείας .

Η ομιλία του Κυράκου Λαζού
Εκ μέρους της οικογένειας της ΝΟΔΕ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω στην αποψινή εκδήλωση, κυρίως τον Δεσπότη μας αλλά και όλους σας.
Και λέω εκ μέρους της οικογένειας, γιατί πραγματικά όλοι εμείς, τα οργανωμένη μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εδώ στην δεύτερη εκλογική περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης αποτελούμε μία μεγάλη οικογένεια. Μία οικογένεια επιτυχημένη. Με πολλά προβλήματα και δυσκολίες κατά περιόδους, όπως όλες οι οικογένειες. Με καλές και κακές στιγμές, χαρές και απογοητεύσεις αλλά είμαστε μία μεγάλη οικογένεια.
Όπως άλλωστε είπε πρόσφατα ο Κώστας Καραμανλής, η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μας και ό,τι και να κάνουμε, σε αυτό ζούμε, σε αυτό θα επιστρέψουμε…
Ως μέλος λοιπόν αυτής της οικογένειας θέλω να σας πω ότι η δική μας η οικογένεια είναι μία προκομμένη και πετυχημένη οικογένεια. Τα παιδιά της προοδεύουν! Από την οικογένεια την δική μας, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και πολλές δεκαετίες, βγήκαν άξιοι Δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί.
Απόψε έχουμε μαζί μας έναν υπουργό, από την δική μας την οικογένεια. Τον Θόδωρο!
Έχουμε και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Απόστολο!
Έχουμε και αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο!
Φυσικά, αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μας είναι κάθε φορά οι βουλευτές μας, που αγωνίζονται καθημερινά όχι μόνο για το κόμμα, αλλά κυρίως για την περιοχή μας, τους άξιους συμπολίτες μας και την πολύπαθη Ελλάδα.
Στην οικογένειά μας έχουμε και τους Δημάρχους μας, επτά από τους οκτώ Δήμους της Περιφέρειας μας διοικούνται από τα δικά μας παιδιά! Ο Γιάννης εδώ στο Λαγκαδά, που μας φιλοξενεί και τον ευχαριστώ πολύ, ο Ιγνάτης στο Πανόραμα, ένας άλλος Γιάννης, ο Μπίκος στο Δήμο Δέλτα, ένας τρίτος Γιάννης, ο Αλεξανδρής στο Θερμαϊκό, ο Δημήτρης στο Δήμο Βόλβης, ο άλλος Δημήτρης στο Ωραιόκαστρο, είναι παιδιά της δικής μας οικογένειας.
 Στην Αυτοδιοίκηση θα κερδίσουμε και τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων, πάλι με έναν δικό μας άνθρωπο, τον Μιχάλη τον Γεράνη!
Η οικογένεια της ΝΔ της Δεύτερης Περιφέρειας Θεσσαλονίκης μεγαλώνει λοιπόν, προοδεύει και προκόβει! Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι όσο θα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση θα αγωνίζομαι κάθε λεπτό με κάθε ικμάδα της δύναμης μου για την πρόοδο της οικογένειάς μας!
Και θα παρακαλέσω θερμά τον καθέναν από εσάς, να μένετε πάντα στο πλευρό της οικογένειας. Πολλές φορές μπορεί να πικραινόμαστε, να διαφωνούμε, ακόμη και να μαλώνουμε. Αυτά συμβαίνουν σε κάθε οικογένεια… Αλλά όλοι μας θα πρέπει να μάθουμε ότι η οικογένεια είναι πάνω από το εγώ μας. Να συνασπίζουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της οικογένειας. Να δίνουμε το παρών για να δυναμώνουμε την οικογένεια.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους περισσότερους από εμάς, για τους περισσότερους Έλληνες. Γι’ αυτό η οικογένεια πρέπει να παραμείνει ενωμένη, δυνατή και αποτελεσματική.
Η Πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες. Η κατάσταση, έτσι όπως την ζει σήμερα ο μέσος Έλληνας δεν είναι δυνατό να μας ικανοποιεί. Μας πληγώνει και μας πικραίνει.
Γίνονται αδικίες. Υπάρχει κόσμος που πεινάει. Τα άνεργα παιδιά είναι πλέον σε κάθε οικογένεια. Οι αγρότες μας ασφυκτιούν. Οι μικρομεσαίοι πλέον δεν αντέχουν. Όλα αυτά είναι γνωστά στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Μη νομίζει κανείς ότι υπάρχει πρωθυπουργός και υπουργοί από τη ΝΔ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, τι συμβαίνει πραγματικά στην κοινωνία…
Ωστόσο, για μία ακόμη φορά εμείς είμαστε η μόνη λύση για τον τόπο μας.
Σκεφτείτε καλά, τι θα γινόταν σε αυτόν τον τόπο εάν επικρατούσαν οι εραστές της δραχμής, οι λαϊκιστές της Αριστεράς, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται. Η Ελλάδα δε θα πέσει ποτέ στα νύχια τους. Η χώρα αυτή, που ποτίστηκε με αίμα και ιδρώτα δε θα παραδοθεί ποτέ στους εραστές της κουκούλας και του «όχι σε όλα».
Για την Ελλάδα σήμερα μόνο μία περίπτωση επιβίωσης υπάρχει: να πετύχει στο έργο του ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει μέσα του για να το περάσει και στους γύρω του.
Για τον τόπο άλλη λύση δεν υπάρχει. Μόνο η ΝΔ έχει απομείνει όρθια ως πολιτική δύναμη. Μπορεί όλοι μας να έχουμε τα παράπονά μας και τις διαφωνίες μας για λάθη, καθυστερήσεις και άλλα, ωστόσο το κόμμα μας σήμερα σώζει την Ελλάδα από την καταστροφή.
Αγαπημένη μου οικογένεια της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης,
Σ’ ευχαριστώ που με άκουσες.
Με τις σκέψεις αυτές προχωρώ στην κοπή της βασιλόπιτας, όπως κάνει κάθε σωστή οικογένεια στον τόπο μας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη