15 Φεβ 2013

Το ΠΑΣΟΚ ζεί και είναι δυνατό !

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ τελείωσε ! Το αποδεικνύει η παρακάτω είδηση:

Πασοκάρα αθάνατη !

ΑΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! (βιντεο)

photo fodsa
Θέμα δεοντολογίας και νομιμότητας έθεσαν οι «πράσινοι» δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στο Σύνδεσμο ΟΤΑ , ύστερα από την παραίτηση Γαλαμάτη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η διαδικασία!
Προς το παρόν, παραμένει ακέφαλος ο Σύνδεσμος, μέχρι που οι δήμαρχοι κυρίως του ΠΑΣΟΚ προλάβουν να… «συντονισθούν», για να προωθήσουν δική τους υποψηφιότητα!  
Να θυμίσουμε ότι από τη ΝΔ, ύστερα από εσωκομματικές εκλογές, το χρίσμα πήρε ο πρώην Δήμαρχος Χορτιάτη και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης.
Όμως προκειμένου να μην εκλεγεί ο κ Γεράνης, οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν  ακύρωση της διαδικασίας που ήδη έχει καθυστερήσει για να προωθήσουν σε άλλη διαδικασία, στέλεχος της  φίλα προσκείμενο σ αυτούς! Έτσι , όπως δείχνει και το βίντεο της karfitsas,  μέσα σε αντεγκλήσεις, διαμαρτυρίες και προσωρινές…αποχωρήσεις, παραιτήθηκαν από μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου.
Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Δημαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου προκειμένου να ρίξει τους τόνους ζητώντας παράλληλα συναίνεση στο μεγάλο θέμα της ορθολογικής διαχείρισης απορριμμάτων στην Κεντρική Μακεδονία. 
Τελικά, για 5 μέρες, προσωρινός πρόεδρος του Συνδέσμου, oρίσθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη, Γιώργος Γεράκης, μεχρι νεωτέρας εκλογικής διαδικασίας!
 Πηγή: karfitsa.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη