10 Φεβ 2013

Σάββας Αναστασιάδης: "Ήμουν και θα είμαι κοντά στον κόσμο που με εμπιστεύτηκε"

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
Ατελείωτη η ατζέντα των συναντήσεων για τον Βουλευτή της Ν.Δ., με κατοίκους της...
περιφέρειάς του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής αλιείς, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.α. τον περίμεναν στη Νέα Μηχανιώνα , ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας ο Βουλευτής στο πλαίσιο των συναντήσεών του βρέθηκε στην Χαλκηδόνα.

Ερωτηθείς ο κ. Αναστασιάδης για την πορεία των συναντήσεων με κατοίκους της περιφέρειάς του ανέφερε τα εξής:

« Πιστεύω ότι στην σύγχρονη κοινοβουλευτική δημοκρατία ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει για την δραστηριότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπων του.

Σήμερα η σχέση του πολίτη με την πολιτική και τον πολιτικό είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα καθημερινά απαξιώνεται ολοένα και περισσότερο από την κοινωνία, κυρίως λόγω λαθών των ίδιων των πολιτικών, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα.
Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επιμείνουμε όλοι οι πολιτικοί για μια καλύτερη Ελλάδα, να αποδείξουμε έμπρακτα στους πολίτες ότι πράγματι επιδιώκουμε τη διαφάνεια, να είμαστε ειλικρινείς και αποτελεσματικοί.
Κάνω το αυτονόητο. Ήμουν και θα είμαι κοντά στον κόσμο που με εμπιστεύτηκε.
Η δημόσια συζήτηση , απαντά σε προβληματισμούς και ερωτήματα των πολιτών, που δεν είναι λίγα στην εποχή μας.
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί! Τα παλιά μοντέλα πολιτικής είναι ανεπαρκή. Μόνο με συνεργασία , όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πάλι την Ελλάδα που ονειρευόμαστε».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη