28 Φεβ 2013

«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Μπορεί χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μίλησε στους νεολαίους του κόμματός του λέγοντας ξανά πως το «ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο» όπως μαθαίνουμε αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους..
τα πράγματα είναι δύσκολα.

Μια ομάδα νεολαίων, πολλοί εκ των οποίων στήριξαν στο παρελθόν τον Άκη Τσοχατζόπουλο και σήμερα βρίσκονται στο πλευρό του απερχόμενου Γραμματέα Νεολαίας, Κώστα Πανταζή, έχουν μπει στην αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο, ενώ η άλλη, δηλαδή τα στελέχη του «εκσυχρονιστικού μπλοκ» και του πρώην μέλους του πολιτικού συμβουλίου Νίκου Ανδρουλάκη, συνεργάτη του Βενιζέλου βρίσκεται στην Ιπποκράτους. Οι δεύτεροι επιχειρούν να πείσουν τα κομματικά στελέχη να μην επικρατήσει η πρόταση των πρώτων.

Δηλαδή η εκλογή του γραμματέα της Νεολαίας από το σώμα των συνέδρων, που όπως φαίνεται ελέγχει μέχρι στιγμής. «Αυτή τη στιγμή κάποιοι μπούκαραν στην αίθουσα και δεν είναι πιστοποιημένοι. Πως λοιπόν θα εκλεγεί ο γραμματέας. Από άτομα που δεν είναι σύνεδροι»; σχολιάζει στην «Κ» στέλεχος της «εκσυγχρονιστικής» πτέρυγας.

Τη λύση αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο Βενιζέλος εντός των επόμενων ωρών ενώ η ψηφοφορία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί αύριο, παράλληλα με την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου του κόμματος. Πάντως ο κ. Βενιζέλος φέρεται να επιθυμεί την εκλογή γραμματέα από την κεντρική επιτροπή της Νεολαίας, που θα προκύψει από τις εκλογές των συνέδρων.

Από την άλλη ο Κώστας Πανταζής σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται πρόθυμος να θέσει το ζήτημα εκλογής του νεολαίου γραμματέα απευθείας από τη βάση στο σώμα των συνέδρων. Κοινώς «αδειάζοντας» τον πρόεδρο!

Β. Στολ.
karfitsa.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη