22 Φεβ 2013

Τοσουνίδης: "Η Ελληνική σημαία δεν θα φύγει από τα χέρια μας"

"Δεν υποκύπτουμε στον κοκκινόμαυρο φασισμό" δηλώνει η συντονιστική επιτροπή Θεσσαλονίκης, για τον άγριο ξυλοδαρμό μελών των ΑΝ.ΕΛΛ. από φασίστες, επειδή...
κρατούσαν την ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια της πορείας της Τετάρτης.
Σημειώνεται ότι η πολύ χλιαρή ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛΛ. για την επίθεση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των οπαδών των ΑΝ.ΕΛΛ. οι οποίοι εκδήλωναν την οργή τους εναντίον της ηγεσίας του κόμματος, για "μεγάλη δυσκολία στο να καταδικάσει τον ακροαριστερό φασισμό".

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ελληνικές σημαίες που κρατούσαν στα χέρια τους διαδηλώνοντας χθες, μαζί με χιλιάδες λαού κατά των πολιτικών της εξαθλίωσης και της υποταγής, έγιναν και πάλι στόχος του ''κοκκινόμαυρου φασισμού'', που ακόμη μια φορά βρέθηκε στην υπηρεσία του πολιτικού συστήματος της υποταγής. Μαζί με την καταγγελία μας για την τυφλή βία που οι γνωστοί - άγνωστοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σε βάρος ειρηνικών Ελλήνων πολιτών, στέλνουμε και ηχηρό μήνυμα: '' Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ''. Συνεχίζουμε με όλους τους Έλληνες τον αγώνα απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Ο Εκπρόσωπος τύπου
Θεόδωρος Τοσουνίδης
Η Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη