7 Φεβ 2013

Με Συνοδεία Πάνοπλων Ανδρών Της ΕΚΑΜ Στον Ευαγγελισμό Ο Μπουρζούκος "φωτογραφίες"

Νέο κύμα αντιδράσεων και σχολιασμών προκαλούν 2 φωτογραφίες που δημοσίευσε το  Indymedia με πάνοπλους άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας να βρίσκονται εντός του...
νοσοκομείου Ευαγγελισμός κατά την διάρκεια εξέτασης του συλληφθέντα Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο  παρά τις έντονες αντιδράσεις του ιατρικού προσωπικού για την απομάκρυνση τους.




Εδώ θα κάνω 2 σχολιασμούς:

1ον Δεν βρίσκω λάθος την ένοπλη συνοδεία του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου αυτό που βρίσκω λάθος είναι την μεταφορά τους σε πολιτικό νοσοκομείο θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο.(φυσικά είναι η άποψη μου και μπορεί να κάνω λάθος)

2ον Είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και μέρες, για ποιο λόγο χτύπησαν στο πρόσωπο  τους συλληφθέντες οι αστυνομικοί όταν θα μπορούσαν να τους έχουν χτυπήσει στο σώμα με τρόπο χωρίς να αφήσουν σημάδια, να τους πονέσουν αλλά να μην αφήσουν σημάδια.Γιατί οι ίδιοι οι αστυνομικοί  έδωσαν στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες και επέτρεψαν να φωτογραφηθούν σε αυτή την κατάσταση με τσαλακωμένες μούρες?

Πιστεύω στον αγώνα αλλά όχι στον ένοπλο αγώνα σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ούτε θα υποστηρίξω ποτέ τέτοιες μεθόδους όπως αυτή των τεσσάρων νεαρών.

πηγη iefimerida.gr
ugly loser

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη