6 Φεβ 2013

Δίνουν και παίρνουν τα χάπια στο δελτίο του Ευαγγελάτου!

Σακούλες η κατανάλωση χαπιών στο δελτίο του Ευαγγελάτου!
Δεν ξέραμε ποιος να πρωτοπάρει...!

Ο κύριος Νίκος που εμφανίστηκε συμπονετικός με τη μάνα του τρομοκράτη και ...
της έδωσε βήμα να μιλήσει, χωρίς να επιτρεψει καμία ερώτηση απο τους δημοσιογράφους προς αυτή διότι είναι μια φορτισμένη μάνα?


Η μάνα του τρομοκράτη η οποία εμφανίστηκε υπεράνω και σχεδόν θιγμένη από την όλη κατάσταση, χωρίς φυσικά να περνάει από το μυαλό της η λέξη της συγνώμης και της ντροπής?

ή εμείς που καθόμασταν και παρακολουθούσαμε το δελτίο της παράνοιας και δεν πιστεύαμε αυτά που ακούγανε τα αυτάκια μας?

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο για μια μάνα να αποδεχθεί την παταγώδη αποτυχία της στην ανατροφή των παιδιών της..και είναι ακόμα πιο δύσκολο να χωνέψει ότι ο κανακάρης της παίζει με καλάσνικοφ, ληστεύει τράπεζες, είναι τρομοκράτης και εν δυνάμει δολοφόνος.

Είναι όμως εξωφρενικό να έχει το θράσος να βγαίνει στα κανάλια για να μας πει τι? ότι δεν θα πέσει στο ίδιο επίπεδο με τους αστυνομικούς και δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις? ότι δεν ξέρει ποιες αξιόποινες πράξεις έχει κάνει ο γιος της ? Τα χει φανερά χαμένα η κυρία.

Δείτε το βίντεο από το απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΙ:



Έχει, λοιπόν κάθε δικαίωμα να ζήσει το δράμα της όπως θέλει και νομίζει αυτή. Δεν έχει δικαίωμα όμως με τις προκλητικότατες δηλώσεις της να "ασελγεί" πάνω στη μνήμη ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στον αντάρτικο πόλεμο που έχουν κηρύξει ο γιος της  και οι όμοιοι του. Το δικαίωμα αυτό δεν το έχει σίγουρα και κανένας δημοσιογράφος που κάθεται αραχτός στην καρέκλα του, πίσω από το σιχαμένο γυαλί της τηλεόρασης και πουλαέι πνεύμα & μαγκιά εκ του ασφαλούς.

Εμείς λοιπόν σας δίνουμε το link από μια πρόσφατη επιστολή που έστειλε ο υιος της κυρίας Μιχηλίδου στο Ποντίκι την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012. Τι αναφέρει μέσα?

1. αποκαλεί ρουφιάνο το νεκρό ταξιτζή της Πάρου
2. συμφωνεί και επικροτεί τη ληστεία της Πάρου
3. στέλνει μια αδελφική αγκαλιά και λέει ένα "κουράγιο σύντροφε" στον αδίστακτο δολοφόνο και ψυχρό εκτελεστή της Πάρου
4. Υποστηρικτής των καταζητούμενων από τη συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς
5. Αποδέχεται την παράνομη δραστηριότητά του
6. εύχεται ακόμα να πονάνε τα κοκαλάκια των μπάτσων που συμμετείχαν στη συμπλοκή με το Θεόφιλο Μαυρόπουλο στην Πεύκη (ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ)

Και επειδή κάποιοι καλοθελητές θα βιαστούν να πουν ότι απομονώνουμε φράσεις...την επιστολή μπορείτε να η διαβάσετε αυτούσια εδώ .

Τα συμπεράσματα δικά σας για τα ήθη, τις σκέψεις και τα πιστεύω του κ. Μιχαηλίδη...

(Άραγε αυτή την επιστολή την έχουν διαβάσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ευαγγελάτος και η μητέρα του κ. Μιχαηλίδη)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη