27 Φεβ 2013

Νέα ομάδα συντονισμού Δικτύου Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης

Το ThessΔΙΚΤΥΟ είναι μια πρώτη προσπάθεια των εθελοντικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης να δημιουργήσουν ένα σχήμα, όπου ανεξάρτητα από τη νομική μορφή, το..
αντικείμενο ενασχόλησης, το μέγεθος και τα χρόνια δράσης της κάθε Οργάνωσης να γνωρίσουν το έργο και τη λειτουργία των υπολοίπων οργανώσεων και να δικτυωθούν τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Ακόμη, να αναδείξουν την αξία του εθελοντισμού ως μια από τις κύριες κοινωνικές προτεραιότητες του σήμερα, αλλά και να αναλάβουν δράσεις που θα υποστηρίξουν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως Κέντρου για θέματα εθελοντισμού. Αυτή την στιγμή το Δίκτυο αποτελείται από 45 μη κερδοσκοπικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις της πόλης.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2013, το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, συγκρότησε την νέα Ομάδα Συντονισμού του, που έχει ως εξής :

Συντονιστής Δικτύου - Αντώνης Καράγιωργας ( Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών)
Υπεύθυνος Ταμείου - Θάνος Βλαχογιάννης ( Pride)
Υπεύθυνη Επικοινωνίας - Χριστίνα Κονταξή ( United Societies of Balkans)

Οι κύριοι Μπίμπασης Φώτης ( Aναπηρία Σήμερα) και Μπάμπης Παπαϊωάννου (Unesco Youth) θα έχουν συμπληρωματικές αρμοδιότητες και θα υποστηρίζουν τις δράσεις που θα προγραμματίζονται. Ως αναπληρωματικοί ορίσθηκαν οι : Πέρη Κουράκλη ( Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία) και Κίμων Δημητρίου (ΧΑΝΘ).
Επιπροσθέτως να σας ενημερώσουμε ότι ή έδρα του Δικτύου βρίσκεται στην διεύθυνση Πτολεμαίων 29 Α, Θεσσαλονίκη 54630.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη