17 Φεβ 2013

Πάρκιγκ στο Cosmos: Γκρινιάζουν αλλά το πλημμυρίζουν

Πολλές αντιδράσεις συναντά το μέτρο της στάθμευσης με αντίτιμο 1,5 ευρώ, που εφάρμοσε εδώ και μια βδομάδα το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Άπειρες οι διαμαρτυρίες στα social media, πανικός ...
από κόσμο στο μαγαζί !
Κλασικοί Έλληνες: παραπονιούνται για την τιμή του καφέ και γεμίζουν μόνο τις ακριβές καφετέριες! Όποιον και να ρωτήσεις για τις τιμές στα μπουζούκια θα σου πεί ότι 100 ευρώ για μιά "φιάλη" είναι πάρα πολλά, αλλά όλοι πηγαίνουν εκεί που η φιάλη έχει 180, όπως πηγαίνουν για καφέ, εκεί που ο καφές έχει 4,5 ευρώ κι όχι  εκεί που έχει δύο !!!

Με το πάρκιγκ του Cosmos, οι διαμαρτυρίες του στυλ "αλήτες, δεν θα ξαναπατήσουμε στο κωλομάγαζό σας" είναι χιλιάδες, αλλά ο κόσμος που το επισκέπτεται συνεχώς αυξάνεται.

Χιλιάδες αυτοκίνητα είχε και σήμερα κι έχει αυτή την ώρα !

Οι ξένοι πιλότοι που περνούν πάνω από τη Θεσσαλονίκη έχουν πάθει την πλάκα τους με την εικόνα που αντικρύζουν στο Cosmos. Βλέπουν τα χιλιάδες αυτοκίνητα και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Έχετε συνειδητοποιήσει, πώς φαίνεται από ψηλά όλη αυτή η τεράστια έκταση, γεμάτη από αυτοκίνητα;

Σε λίγο, όταν έρθει η άνοιξη, τα αυτοκίνητα (με αντίτιμο 1,5 ευρώ) θα παρκάρουν μέχρι τη θάλασσα. 
Ευτυχώς, δεν το ΄βαλαν πιό ακριβά το πάρκιγκ. Θα έφταναν μέχρι τη Χαλκιδική τα Ι.Χ. Όσο πιό ακριβά, τόσο πιό πολύ το γουστάρει ο Έλληνας, που γκρινιάζει, αλλά αγοράζει, όταν του πιάνουν τον κ@λο.

αφίσα διαμαρτυρίας

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη