1 Φεβ 2013

H αλήθεια για την ανακοίνωση των συγγενών της "εγκύου της ΜΑΡΦΙΝ" στον ΣΚΑΪ

Πολύς ντόρος έγινε, για το αν διάβασε ή δεν διάβασε ο Ευαγγελάτος την ανακοίνωση της οικογένειας της εγκύου που έκαψαν ζωντανή στη Μαρφίν κάποιοι ακροαριστεροί (μάλιστα σήμερα προσάγονται δύο ύποπτοι από αυτόν τον εξτρεμιστικό χώρο, στον εισαγγελέα και ...
σύντομα θα μαθευτεί η αλήθεια, αφού υπάρχει αρκετό υλικό και μαρτυρίες). Κάποιοι επιτέθηκαν στον Ευαγγελάτο, καταλογίζοντάς του ότι προστάτεψε την τράπεζα, αφού παρέλειψε το τμήμα της ανακοίνωσης, που αναφέρεται στην έλλειψη με΄τρων από πλευράς τράπεζας. Ποιά είναι η αλήθεια; Ποιός και τι διάβασε και τι δεν διάβασε τελικά; Δείτε το βίντεο:




*Η δήλωση της οικογένειας έχει ως εξής:

«Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο.

Οικογένεια Αγγελικής Παπαθανασοπούλου»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη