4 Φεβ 2013

H «σούπα» και το «δόγμα της ψήφου» …

Ακραία φαινόμενα παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στα ΕΛΤΑ
Με κοινό παρανομαστή πάντα την «κάλυψη» και τη «συγκάλυψη»…

Πολλοί συνάδελφοι «ξέφυγαν» …
Υπέπεσαν σε πρωτοφανή ατοπήματα …
Επειδή διαισθάνονταν «άνωθεν» κάλυψη …
Άνθρωποι που είχαν ή δεν είχαν, ιδεολογική σχέση με τη ΧΘΕΣINH «καθεστηκυία συνδικαλιστικοπολιτική τάξη»…
Άνθρωποι που τους έκαναν να πιστέψουν πως αφού «ψήφισαν σωστά», αφού το «σημαδεμένο» στις Εκλογές του Σωματείου τόριξαν και βρέθηκε, μπορούν να κάνουν ατιμωρητί ότι θέλουν!
Παράδειγμα, ο Κρητικός «λεβέντης» που επιτέθηκε σε βάρος ανυποψίαστου συναδέλφου και γιατί νόμισε ότι έχουν υπολογιστεί λάθος κάποια λίγα ΕΥΡΩ στις πρόσθετες αμοιβές του και γιατί πίστεψε ότι, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !
Παράδειγμα, ο χαρτογραφημένος ανά το Πανελλήνιο ως «Διευθυντής της Παράγκας», που ετσιθελικά και αυθαίρετα γύρισε στον «τόπο του εγκλήματος» και κάνει τα ίδια τα παλιά. Μετά τις ευχές που μαζί με όλο του το επιτελείο έδωσε στ' αφεντικό του, στοχοποιεί τελευταία - κατόπιν οδηγιών - τους Δακίτες κάνοντας αναρμοδίως, απαράδεκτες παρεμβάσεις στις Υπηρεσιακές Λειτουργίες που υπηρετούν.
Παράδειγμα, ο φερόμενος ως «φίλος Υπουργού» και (στην πραγματικότητα) «κολλητός του συστήματος», που βγάζει εξόφθαλμα παράλογες γνωμοδοτήσεις σε βάρος της μητρότητας, οι οποίες σύντομα θα καταπέσουν ενώπιον των αρμόδιων Πολιτειακών Οργάνων.
Παράδειγμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος, που αποχωρεί αφήνοντας πίσω του «συντρίμμια», δηλαδή πλήρη αποκλεισμό των ΔΑΚΙΤΩΝ από όλες τις θέσεις ευθύνης σε Στάθμη Δ/νσης! Είχε βέβαια την ευκαιρία να κρατήσει κάποια προσχήματα με τα τελευταία δύο-τρία κενά που δημιουργήθηκαν σε κάποιες από τις τριάντα (30) και περισσότερες Δ/νσεις του ΕΛΤΑ αλλά το απέφυγε και αυτό, κάνοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ σύμφωνα με τις εντολές που έπαιρνε ... Το γιατί δεν το γνωρίζει κανένας !
Κύριοι,
Καταλάβετε ότι το «δόγμα της ψήφου» που επιβάλατε στον ΕΛΤΑ κατέστρεψε ανθρώπους!
Κατέστρεψε και τα θύματα απίστευτων πράξεων και αυθαιρεσιών …
Κατέστρεψε και τους «θύτες», που αν δεν αισθάνονταν κάλυψη, ποτέ δεν θα τολμούσαν καταστροφικές και γιαυτούς, μοιραίες ενέργειες…
Τώρα ήρθε η ώρα, όλες οι περιπτώσεις υπόθαλψης της ακραίας αυθαιρεσίας, να μπουν όπως προβλέπεται στο μικροσκόπιο και να παταχθούν !
Κανείς δεν πρέπει πλέον να μπορεί, να δέρνει, να αδικεί, να αποσιωπά, να αποκλείει ή να ευνοεί …
Ούτε εμείς, ούτε αυτοί που εκπροσωπούν το 5% του Ελληνικού Λαού …
Υπάρχουν βέβαια οι αφελείς και ανυποψίαστους που αναμεταδίδουν ευσεβείς πόθους …
Μέχρι και για συνέχιση της «παραγκοκρατίας» μιλάνε κάποιοι …
Ακούσια «παπαγαλάκια» που αναμεταδίδουν μηνύματα για τις ανάγκες της κάλπης …
Θεωρούν (έτσι τους είπαν) ότι το 5%, αποτελεί την «κρατούσα κυβερνητική συνιστώσα», που θα ελέγξει ένα-ένα όλα τα Όργανα Διοίκησης Οργανισμού, ώστε να συνεχιστεί το Θεάρεστο έργο …
Έμαθαν βλέπεις (έτσι τους είπαν) ότι το «φαί» θα είναι ξανά σούπα …
Απλά δεν άκουσαν (γιατί δεν τους το είπαν) ότι αυτή τη φορά σερβιριστεί Γλάρος!

http://www.dake-elta.eu/content.asp?catid=3642
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη