20 Φεβ 2013

Μαίνεται ο πόλεμος "αριστεράς" - "δεξιάς" στο twitter, δείτε τον μεγάλο νικητή!

Μέχρι πρόσφατα, η αριστερά είχε την απόλυτη κυριαρχία στο "λόγο". Οι νεολαίοι της αριστεράς ή της "αριστεράς", από το ψευτοσοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, μέχρι τις...
ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα πιό διαβασμένοι, πιό ετοιμόλογοι και πιό ...ζωηροί, ενώ οι νεολαίοι της "δεξιάς", ΟΝΝΕΔίτες, ΔΑΠίτες κλπ, περιορίζονταν στο farmville.
Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ενεργοποιήθηκε στα social media, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, εξαιρετικά εύστροφος δικηγόρος και φίλος του Αντώνη Σαμαρά, με δηκτική αρθρογραφία και ισχυρό παρεμβατικό λόγο, που απενοχοποιεί τη γνωστή ενοχική δεξιά ("χεσμένη" είναι ο politically correct όρος, αλλά μια και ζούμε την επαύριο της επίσκεψης του Γαλάτη Ολάντ, ας μην τον χρησιμοποιήσουμε).
Ειδικό ρόλο ανέλαβε και ο διεθυντής του γραφείου τύπου του Α.Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, επαγγελματίας του κλάδου, με δυνατό λόγο κι αυτός, μόνο που είναι υποχρεωμένος να αυτοπεριορίζεται λόγω του θεσμικού του ρόλου.
Έτσι, η web team του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχτηκε μετά μανίας -και αξιοπρόσεκτου επαγγελματικού ζήλου- να αποδομήσει τον Φαήλο Κρανιδιώτη, πράγμα που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, όχι λόγω πνευματικής υπεροχής, αλλά λόγω αριθμητικού πλεονεκτήματος.
Ο Φαήλος παλεύει σχεδόν μόνος, απέναντι σε 200-300 "τρολ" του ΣΥΡΙΖΑ.

And the winner is...

Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που έσκασε μύτη ο μυστηριώδης Veltsi !
Ο κορυφαίος ατακαδόρος του ελληνικού twitter, με την ασύλληπτη ευφυία, το εκπληκτικό χιούμορ και τον απαράμμιλο αυτοσαρκασμό, που "θέλει χίλιους ΣΥΡΙΖαίους στην καθισιά", όπως έγραψε κάποιος άλλος ατακαδόρος.
Η "ψωραλέα διμοιρία διαδικτυακού πολέμου του ΣΥΡΙΖΑ", (Φαήλος έφα), τα βρήκε σκούρα, με τον τύπο που τα χώνει σε όλους και όλα (επική η μάχη του με τον δεξιό "δεξί εξτρέμ" τον οποίο κονιορτοποίησε). 

Και καλά οι "δεξιοί" είναι λίγοι και συνηθισμένοι να φεύγουν ηττημένοι από μια μάχη με τρολς. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι όμως που έπαιζαν τους δεξιούς για πλάκα, βρήκαν το μάστορά τους με τον Veltsi. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ομολογούν την ήττα τους, αφού καταφεύγουν στο ταπεινωτικό "μπλοκάρισμα" και ακόμη χειρότερα, σε μπούρδες του τύπου "πόσα σε πληρώνει το κόμμα", που δείχνουν αδυναμία αντιπαράθεσης, αφού τόσο ευφυείς άνθρωποι, δεν γίνονται -με τίποτε- μεροκαματιάρηδες κανενός κόμματος. Για τους μυημένους στις αντιπαραθέσεις των social media, όταν κάποιος γράφει στον άλλο "πόσα σε πληρώνουν" σημαίνει ότι παραδέχεται την πνευματική υπεροχή του αντιπάλου και καταφεύγει σε χαμηλού επιπέδου άμυνα (για τα μπάζα) ή ακόμη και σε ύβρεις πεζοδρομίου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία ήττας από αυτήν!

Προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι ο Veltsi κινείται αυτόνομα, χωρίς υποστήριξη κανενός (πλην ίσως του https://twitter.com/cccp_pravda, που παίζει επίσης μεγάλη μπάλα) εναντίον εκατοντάδων "αντιπάλων", διάγει περηφανή και αδιαμφισβήτητη νίκη, για όσους είμαστε ανεξάρτητοι, ακομμάτιστοι και αντικειμενικοί. Τους έχει πάρει το scalp με δυό λόγια ο μυστήριος τούτος τύπος!

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στο πανηγύρι (έχει πλάκα!) της ατάκας στο twitter, ακολουθήστε τον velsti εδώ https://twitter.com/GVeltsi

twitter.com/taxalia / 20.2.2013
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη