31 Μαρ 2013

Οι δραπέτες των Τρικάλων σκότωσαν της 25χρονη!!!

Δυστυχώς παραμένει στη θέση του!
Τις υποψίες της, πως οι δράστες της ληστείας -που κατέληξε σε σφοδρή ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 25χρονη κοπέλα που περνούσε από το σημείο της συμπλοκής- είναι δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, εξέφρασε η
Ελληνική Αστυνομία.
 Με τις ως τώρα εκτιμήσεις, αν δεν πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τότε πρόκειται για μέλη της σπείρας που επί σχεδόν ένα χρόνο ληστεύουν σε ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής.
 Έτσι έκαναν και στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν εισέβαλαν με δύο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ» στην ταβέρνα, στο 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών. Ακινητοποίησαν και λήστεψαν τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες από τους οποίους πήραν ακόμη και τις βέρες που φορούσαν, όπως αναφέρει το Protothema.
 Η μοιραία σφαίρα ήταν των δραστών:
Πραγματοποιήθηκε η βαλλιστική εξέταση που πραγματοποίησε το αρμόδιο τμήμα των Αρχών, και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους, η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, προέρχεται από όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Το στοιχείο αυτό, επιβεβαιώνει τις αρχικές υποθέσεις, πως η νεαρή δέχθηκε το χτύπημα από τους κακοποιούς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη