5 Μαρ 2013

Στουρνάρας στη Bild: «Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω μόνος μου στον δρόμο»!

«Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω μόνος μου στον δρόμο» είναι ο τίτλος συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προς την γερμανική εφημερίδα Bild. Εξηγεί ότι ο ίδιος δεν φοβάται, αλλά ...
είναι η αλήθεια ότι τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί.

Στη συνέντευξή προς τη γερμανική εφημερίδα ο κ. Στουρνάρας προσθέτει ότι δεν τολμά να βγει μόνος από το σπίτι του, ότι δεν είναι δυνατόν να αθληθεί ή να βγει με φίλους του έξω.
Αναφορικά με την Ελλάδα λέει ότι το χρέος δεν θα αναδιαρθρωθεί ξανά φέτος και τονίζει ότι προηγούμενες δηλώσεις του περί του θέματος παρερμηνεύτηκαν.

Ακόμη, ο κ. Στουρνάρας προειδοποιεί για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη χρεοκοπία της Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πρέπει καν να γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο, καθώς είναι ανυπολόγιστες οι συνέπειες ενός ντόμινο για την Ελλάδα και ολόκληρη την ευρωζώνη».

Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα εξοφλήσει τα χρέη της.

Σε ερώτηση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην Ελλάδα, ο κ. Στουρνάρας απαντά ότι θα πρέπει να εξαχθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα και να αναρωτηθούμε γιατί ψηφίζει έτσι ο κόσμος στη νότια Ευρώπη.

Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό αλλά τονίζει ότι η χώρα σημειώνει βήματα προόδου. «Ολο και περισσότεροι διώκονται για φοροδιαφυγή, άνθρωποι πλούσιοι και με επιρροή οδηγούνται στην φυλακή» υπογραμμίζει ο υπουργός Οικονομικών.

πηγη  tovima.gr
ugly loser
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη