18 Μαρ 2013

Για ποιον χτυπά η καμπάνα στις Σέρρες;

Έντονες είναι οι φήμες για την σύμπραξη του καναλάρχη ΄΄ΠΟΛΙΤΗ΄΄, της Αντιπροέδρου και του γιατροβουλευτή στα Σέρρας !!!
Στόχος τους και πάλι η...
Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Σερρών...
Απότι συζητιέται ο καναλάρχης ΄΄ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄ και η Αντιπρόεδρος ΄΄έψησαν ΄΄ τον γιατροβουλευτή να συμπράξει μαζί τους ...Θορυβήθηκαν ΄΄απότι λέγεται ΄΄ με τα θετικά σχόλια του κόσμου και την έντονη δραστηριότητα της νεοεκλεγμένης Βουλευτίνας...
 Στην ομάδα τους ΄΄αποφάσισε ΄΄ να προσχωρήσει και ο γιατροβουλευτής , ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει ΄΄χάσει΄΄ σχεδόν όλους τους ΄΄συνεργάτες΄΄ του!!!
Συγκεκριμένα από μια ομάδα δέκα περίπου ΄΄συνεργατών΄΄ του, έχουν μείνει μόνο δύο...
Μπροστά στον ορατό πλέον κίνδυνο της μη επανεκλογής του, αποφάσισε να δεχτεί απότι λέγεται , τις ΄΄υπηρεσίες΄΄ του καναλάρχη ΄΄ΠΟΛΙΤΗ΄΄ κάνοντας μια απέλπιδα προσπάθεια ανατροπής του κακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο νομό για το πρόσωπό του.
Οι φήμες ενισχύονται και από τη πιθανή συνεργασία γνωστής δημοσιογράφου με τον καναλάρχη ΄΄ΠΟΛΙΤΗ΄΄. Η συνεργασία αυτή απότι ακούγεται θα προκύψει(αν δεν έχει προκύψει) μετά από παρεμβάσεις και ΄επαγελματικές εγγυήσεις ΄΄του γιατροβουλευτή ....
Το ΄΄τρίγωνο΄΄ που πιθανόν έχει δημιουργηθεί, προβληματίζει πολλά κομματικά στελέχη στον νομό .. Όπως λένε ΄΄ δεν θα αντέξουν ΄΄ να δουν τα ΄΄πρώτα βιολιά ΄΄ του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμένου ΄΄ αγκαλιά΄΄ ΄΄με τον πρώτο σε ψήφους Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό... για ΄΄παν ενδεχόμενο΄΄, φρόντισαν να ενημερώσουν προφορικά το ΄΄πρωθυπουργικό περιβάλλον ΄΄ και περιμένουν εξελίξεις!!!

http://dovites.blogspot.gr/2013/03/blog-post_17.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη