12 Μαρ 2013

ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων,


Αύριο Τετάρτη και ώρα 13:00, είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ μας, να βρισκόμαστε, με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ στα χέρια μας, στο άγαλμα Βενιζέλου, για να βροντοφωνάξουμε το ΔΙΚΙΟ μας, ως Έλληνες Ένστολοι και ως Έλληνες Πολίτες, μα πάνω απ’ όλα να πράξουμε το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Οι Συνάδελφοί μας στο Σύνταγμα, πάνω από 20.000, έδωσαν το πρώτο μήνυμα το περασμένο Σάββατο. Τώρα ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης να δώσει κι αυτή το δικό της, το ίδιο αλλά και περισσότερο ηχηρό! Η Θεσσαλονίκη πάντοτε πρωτοπόρα στους Πατριωτικούς και Εργατικούς αγώνες της Ελλάδας, για άλλη μια φορά θα αποδείξει πως Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία,
Ζούμε ιστορικές στιγμές για την Πατρίδα μας και για εμάς τους ίδιους. Είναι Τιμή μας, που έλαχε σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ να δώσουμε αυτόν τον ΟΜΟΡΦΟ, ΔΙΚΑΙΟ και πάνω απ’ όλα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

Εδώ και τέσσερα χρόνια, βιώνουμε κι εμείς, όπως και όλος ο Ελληνικός Λαός, τις συνέπειες της κρίσης και της ύφεσης. Υποφέρουμε κι ΕΜΕΙΣ, χάσαμε κι εμείς πολλά, αλλά ΔΕΝ θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας στερήσει την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και τη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας! Είμαστε κι εμείς ΚΟΜΜΑΤΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό, και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας βάλει ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

Συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία,
Αύριο ΟΛΟΙ μας, ραντεβού με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μας ΚΑΘΗΚΟΝ, στο άγαλμα Βενιζέλου.

Τέρμα τα ΛΟΓΙΑ!

Ήρθε η ΩΡΑ του ΑΓΩΝΑ!

Αρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, Αντ/πος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Μέλος του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, Ιδρυτικό Μέλος της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Θεσσαλονίκης paschaellas.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη