21 Μαρ 2013

Οι Ρώσοι ολιγάρχες και οι Γερμανοί κολλήγοι

"Κύριε Σόιμπλε δος μας επί τέλους τον κατάλογο Χριστοφοράκου να δούμε ποιες κουφάλες έχουν θησαυρίσει με τις μίζες που μοίραζες ..."
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Είναι γεγονός ότι με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία δεν άντεξε στην ισχυρότερη προπαγάνδα του δυτικού κόσμου, διεμοιράσθησαν τα κρατικά ιμάτια σε ελάχιστους «ξύπνιους», οι οποίοι έγιναν πάμπλουτοι από τη μία μέρα στην άλλη. Ο καπιταλισμός..
που επισκέφθηκε τη Ρωσία εκόμισε μαζί του μοιραίως την οικονομική δύναμη των ολίγων, τα γυναικεία καλλιστεία, την πορνεία, τα ναρκωτικά, τον τζόγο, τις μαφίες, το Playboy, το Penthouse κ.λπ.
Επίσης, μπόρεσε επί τέλους ο Ρώσος πολίτης να έχει επιλογή μεταξύ είκοσι πέντε διαφορετικών ειδών χάρτου υγείας αντί του ενός και μοναδικού που κυκλοφορούσε επί ΕΣΣΔ. Όλα καλά και ωραία τα τακτοποίησε, λοιπόν, ο κολλητός τους Γιέλτσιν. Και τώρα ενοχλούνται οι διαμορφωτές της μετασοβιετικής Ρωσίας που οι μετασοβιετικοί Ρώσοι ολιγάρχες διαθέτουν μαύρο χρήμα, το οποίο παρκάρουν στην Κύπρο αντί να το παρκάρουν στη Γερμανία των φτωχών κολλήγων, τους οποίους εκμεταλλεύεται ο ανάλγητος Πούτιν.

Μαύρο χρήμα, λοιπόν, το οποίο απεχθάνονται οι παπ-άριοι Γερμανοί. Όταν το μοιράζει η Siemens δια του πρακτορίσκου Χριστοφοράκου στα λαμόγια της Ελλάδος και άλλων χωρών, το μαύρο χρήμα δεν ενοχλεί. Το ρώσικο μαύρο χρήμα τους μάρανε και η ρώσικη μαφία. Μα υπάρχει μεγαλύτερη μαφία από το ΔΝΤ, την ΕΕ και τους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι έχουν ιδρυθεί για να υπηρετούν τη δυτική ολιγαρχία;

Κύριε Σόιμπλε δος μας επί τέλους τον κατάλογο Χριστοφοράκου να δούμε ποιες κουφάλες έχουν θησαυρίσει με τις μίζες που μοίραζες και μετά συζητάμε ό,τι θέλεις, αν εξακολουθείς να έχεις διάθεση. Να συζητήσουμε ποιό μερίδιο του ελληνικού χρέους καταλαμβάνουν αυτές οι μίζες και πόσο έχουν επιβαρύνει τα οικονομικά μας μαζί με τον τόκο που πληρώνουμε για τα δανεικά που πήραμε, ώστε να σας πληρώσουμε τα υποβρύχια, τα τραίνα, τα πλυντήρια κ.λπ. υπερτιμημένα κατά τα ποσά των μιζών.

Εύχομαι το πλήγμα που καταφέρατε στην Κύπρο να γυρίσει μπούμεραγκ. Όπως μπούμεραγκ εύχομαι να γυρίσει το πλήγμα που κατάφερε στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ο Στουρνάρας, ο οποίος δήλωσε ότι το ΤΤ δεν είναι βιώσιμο, με αποτέλεσμα αυτό να καταρρεύσει. Απορώ γιατί ο Πεπόνης δεν σχημάτισε ακόμη φάκελο για τη δήλωση αυτή να τον στείλει στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη