30 Μαρ 2013

Κόρινθος: " "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα"

Νεκρή από δυασταυρούμενα πυρά αστυνομικών-κακοποιών, που λήστεψαν ταβέρνα, με ..Καλάσνικοφ. Δικό μας χρέος ως πολίτες είναι να φωνάξουμε για μια ακόμη φορά: μαζέψτε επιτέλους τα Καλάσνικοφ ! Σκοτώστε επιτέλους όποιον έχει Καλάσνικοφ!
Δύο ομάδες των ΕΚΑΜ από την Αθήνα επιχειρούν τις τελευταίες ώρες στην..
περιοχή των Ισθμίων όπου χθες το βράδυ μια 25χρονη ανυποψίαστη κοπέλα έπεσε σε διασταυρούμενα πυρά μεταξύ Αστυνομίας και κακοποιών και σκοτώθηκε. Από τις έως τώρα έρευνες οι πάνοπλοι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί. Προκαλεί όμως εντύπωση και μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι για να ληστέψουν μια ταβέρνα έκαναν χρήση καλάσνικοφ και διέθεταν εκατοντάδες σφαίρες.

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της. Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα", είπε στο φίλο της, με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο η 25χρονη κοπέλα που έπεσε νεκρή από τα πυρά των κακοποιών, χθες βράδυ στα Ίσθμια Κορινθίας

Η κοπέλα, μάλιστα, που εργαζόταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στα Ίσθμια και επέστρεψε στο σπίτι της στην Κόρινθο, πρόλαβε να τηλεφωνήσει και στην προϊσταμένη του λογιστηρίου του ξενοδοχείου. Οταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο κι όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ήταν ζωντανή. Δυστυχώς, ξεψύχησε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη