25 Μαρ 2013

Βίντεο: Αστυνομικός πέταξε το στεφάνι και τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Ανάμεσα στα διάφορα ευτράπελα της ημέρας, το πιό χαρακτηριστικό ήταν αυτό με τον διοικητή που πέταξε με αυτόν τον χαρακτηριστικό -και άκρως γελοίο- τρόπο, το στεφάνι, επιβεβαιώνοντας...
για πολλοστή φορά, ότι όσοι πολέμησαν για να είναι ελεύθερο αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, ήταν ...μεγάλα κορόιδα!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα κατά την κατάθεση στεφάνων.
Παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα. Ο βουλευτής αποδοκιμάστηκε και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.
Ο διοικητής του Τμήματος εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος όταν ήρθε η σειρά του να καταθέσει στεφάνι και αφού πέταξε το στεφάνι απομακρύνθηκε.



Η ιστορία εν συντομία, από αυτόπτη μάρτυρα blogger :
Εμμονικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν σε αντιπροσωπεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, που πήγε να καταθέσει στεφάνι, όπως συνήθως κάνουν. Τη φασιστική επίθεση με το πρόσχημα του αντιφασισμού, απέκρουσαν οπαδοί της Χ.Α. , επενέβη η αστυνομία, πέταξε χημικά στους ....αμυνόμενους της Χ.Α. και ο πασοκοσυριζαίος αστυνομικός εκνευρισμένος που δεν εκτελέστηκαν επί τόπου οι "χρυσαυγίτες" και δεν αποκεφαλίστηκαν, πέταξε το στεφάνι, κρατώντας για τον εαυτό του, το δικαίωμα επιλογής κομμάτων που δικαιούνται να καταθέτουν στεφάνι.
.....
Kατ΄άλλους, ο διοικητής οργίστηκε από τον διχασμό των Ελλήνων, οπότε εμείς του δίνουμε δίκιο! 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη