8 Μαρ 2013

ΠΑΣΟΚ: Δημοψήφισμα για τα μεταλλεία

«Οι κάτοικοι της Ιερισσού δεν είναι ούτε κακοποιά στοιχεία ούτε τρομοκράτες. Εδώ και πάνω από 10 μέρες η αστυνομία έκανε προσαγωγές. Καλά τις έκανε αλλά και εκεί έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο διότι δεν εξηγούσε στις οικογένειες τι και..
πώς έμπαινε μέσα στα σπίτια», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Δριβελέγκας που υπογράμμισε πως εδώ που έφθασαν τα πράγματα με ευθύνη και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, "τη λύση θα δώσει ένα τοπικό δημοψήφισμα".

«Να δούμε αν το Ελ Ντοράντο έρχεται μέσα από το χρυσό», είπε ο κ. Δριβελέγκας και προσέθεσε ότι «ο χρυσός είναι ασφαλώς της χώρας αλλά πρωτίστως είναι της περιοχής και της κοινωνίας της Χαλκιδικής και καλά θα κάνουν κάποιοι να μας επιτρέψουν και εμάς να έχουμε άποψη για τον τόπο».

«Κανείς δεν αρνείται ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αλλά όχι να φθάνουμε και στο σημείο να κάνουμε έρευνα στα σπίτια και να παίρνουμε μαθητές και μαθήτριες 15χρονες. Δεν είναι αυτό έρευνα. Χωριστήκαμε σε πράσινους και βένετους», είπε ο κ. Δριβελέγκας και εξέφρασε φόβους ότι θα θρηνήσουμε και θύματα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη