19 Μαρ 2013

Ιδού το φυλλάδιο του ΚΚΕ έξω απ΄τα Σχολεία

Αναγνώστης το βρήκε σε μεγάλες ποσότητες έξω από το σχολείο του παιδιού του, το φωτογράφισε και μας το 'στειλε, το έντυπο του ΠΑΜΕ, με το οποίο το ΚΚΕ προσπαθεί απεγνωσμένα, αλλά με ιδιαίτερη αποτυχία, να αλλάξει τον χαρακτήρα του 1821, σε "ταξική πάλη". Δείτε...

τι γράφει ο (ανυποψίαστος) αναγνώστης, τον οποίο ευχαριστούμε:

Αγαπητοι Φιλοι..

Σας στελνω με μειλ το φυλλαδιο που μοιραζαν μελη του ΠΑΜΕ εξω απο το πειραματικο γυμνασιο στα παιδια μας..

δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει αυτη η κινηση..

θελουν να αλλαξουν την ιστορια;;;; να μαθουμε νεα πραγματα;;;; και ποιος ειναι ο σκοπος;;;; τι θα κερδισουμε;;;

γιατι ειναι κακο αυτο που κανει η χρυση αυγη και δεν ειναι κακο αυτο που κανει το παμε;;;;;

ποια η διαφορα αναμεσα τους;;;;


Σχόλιο taxalia:
Αν και το θέμα σχολιάστηκε πολύ, να πούμε μόνο, ότι αυτό που ενοχλεί το ΚΚΕ, είναι φυσικά ο θρησκευτικός χαρακτήρας της επανάστασης. Δεν αρέσει στο ΚΚΕ ο συνδυασμός των λέξεων "επανάσταση" και "Χριστιανισμός", αλλά είναι τόσο προφανής ο θρησκευτικός χαρακτήρας της συγκεκριμένης επανάστασης, που οι μπούρδες (και χοντρές μάλιστα!) για φεουδαρχίες και λοιπές ανοησίες που γράφει το εξαιρετικά αδύναμο κείμενο, δεν μπορούν να πείσουν ούτε πεντάχρονα.
Η θρησκεία, καλώς ή κακώς, αρέσει δεν αρέσει, ήταν ο ισχυρός εκείνος συνεκτικός κρίκος των επαναστατών, η κοινή τους αναφορά.
Εν πάσει περιπτώσει, το κείμενο είναι εξαιρετικά αδύναμο, με χοντροκομμένη φτηνή προπαγάνδα. Είναι τόσο κακογραμμένο και ανόητο, που είναι πιθανόν να είναι προβοκάτσια αντιπάλων, για να γελοιοποιήσουν ένα ιστορικό κόμμα, όπως το ΚΚΕ, που έχει ανθρώπους, που μπορούν να υπερασπιστούν τον ταξικό χαρακτήρα επαναστάσεων, με σοβαρότερα κείμενα, που αξίζουν να συζητηθούν, κι όχι αυτή τη σάχλα ολκής, που δεν κάνει ούτε για χαρτί τουαλέτας.
Aν το κείμενο είναι όντως του ΠΑΜΕ, είναι προφανές ότι ο συντάκτης του, έχει σοβαρότατο πρόβλημα αιμορροϊδων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη