10 Μαρ 2013

Τώρα: Live η έναρξη του συνεδρίου της "Δημιουργία ξανά"

Η «δημιουργία, ξανά!» κηρύσσει σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση σήμερα Κυριακή..
10/3/13 στις 21.00 την επίσημη έναρξη του έκτακτου Συνεδρίου της! Ξεκινάει μια δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση για φλέγοντα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα αλλά και για το καταστατικό και την οργάνωση του κόμματος. Η αποψινή μετάδοση περιλαμβάνει συζήτηση με στόχο την παρουσίαση των εισηγητικών προτάσεων και των σχετικών διαδικασιών.
Η διαδικτυακή συζήτηση είναι ανοικτή προς όλους και μεταδίδεται με live streaming. Όλα τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν φωνητικά, με ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις.
Στο προσεχές συνέδριο, κάθε μέλος της «δημιουργίας, ξανά!», όπου κι αν βρίσκεται, θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου, Οργάνων, για την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού, αλλά και για την επεξεργασία και ψήφιση πολιτικών θέσεων και πολιτικής στρατηγικής.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξαναζωντανεύει την έννοια της άμεσης δημοκρατίας. Η «δημιουργία, ξανά!» θα χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο εξυγίανσης της Δημοκρατίας μόνιμα στις λειτουργίες της.



Live Video app for Facebook by Ustream
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη