29 Μαρ 2013

Ο πιό ...χάλια τίτλος θέματος του taxalia !

Σε ποιό άρθρο μας ο τίτλος είναι για ...κλάματα;
Δείτε:


"Προχωράει ο Κ16 από την Περιφέρεια", γράφει ο συνblogger εδώ

Κάτι που είναι θλιβερό για ένα αγωνιστικό ανεξάρτητο blog που λέει αλήθειες κι όχι παπαγαλίες πολιτικών. Καυτηριάσαμε χιλιάδες φορές τις "εξαγγελίες" των πολιτικών, αλλά και την τακτική των δημοσιογράφων της πόλης, με τους τίτλους "το 2012 έτοιμο το μετρό", "κλείνει για 11 μήνες η Δελφών", "μετακομίζει η ΔΕΘ", "βάζουν πλώρη τα καραβάκια" κ.λ.π.
Αφού έχουμε πάρει τόσα μαθήματα, ότι κανένα έργο στη Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει (ποτέ!), πώς είναι δυνατόν να γράφουμε τέτοιες μπούρδες; Άκου "προχωράει" ! Πού προχωράει; Στα χαρτιά;
Στα χαρτιά προχωράνε 100 έργα στη Θεσσαλονίκη. Στην πράξη έχεις δείς κανένα να τελειώνει;
Κίτρινη κάρτα λοιπόν στον συνblogger, που λειτουργεί ως δημοσιογράφος κι όχι ως σκεπτόμενος πολίτης, που οφείλει να γνωρίζει ότι κανένα έργο δεν πρόκειται να τελειώσει στη Θεσσαλονίκη.
Τρία χρόνια τώρα κράζουμε για τις λαμαρίνες στη Δελφών! Ακόμη δεν μπόρεσαν να ...ξεκινήσουν (όχι να ολοκληρώσουν, να ξεκινήσουν !!!!) το έργο και θα προχωρήσει ο Κ16, που είναι πολύ ακριβότερο έργο;
Ούτε το 2050 δεν θα γίνει! Να σοβαρευτούμε.

Κέρδισε λοιπόν τις φιλικές σφαλιαρίτσες ο συνμπλόγκερ, για να είναι πιό προσεκτικός όταν γράφει για έργα στη Θεσσαλονίκη !
Συμφωνείτε;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη