1 Απρ 2013

Ο Ιβάν, η Εύα και ο ρωσοτραφής…

Μπορεί η συνεργασία της με τον ALPHA και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Δημήτρη Κοντομηνά να ήταν σύντομη και να έληξε πρόσφατα, όπως μαθαίνουμε η ΠΑΟΚτσού – σημειώστε το αυτό- και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Α” Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή έχει ήδη «κλείσει» την επόμενη δουλειά της.

Γράφει στην Καρφίτσα ο Βαγγέλης Στολάκης

Όπως ακούγεται η ωραία Θεσσαλονικιά εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, νέου «ένοικου» του Μακεδονία Παλλάς (και πολλά άλλα) Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες το αντικείμενο της δουλειάς της δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά από όσο φαίνεται θα τον βοηθάει στα ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Και εδώ επιβεβαιώνεται ο θυμόσοφος λαός όταν λέει «μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν…»! Η Εύα όταν συνεργαζόταν με τον Κοντομηνά τον είχε φέρει σε επαφές με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όπως μαθαίνουμε επίσης το «προξενιό» με τον μεγαλοεπενδυτή και έμπιστο του Πούτιν το έκανε ο… ρωσοτραφής κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε με τον Σαββίδη παρουσία Σαμαρά στο Μακεδονία Παλλάς. Υπενθυμίζουμε πως η Εύα με τον Κεδίκογλου πριν ένα μήνα είχαν πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση στη δεξίωση της ρώσικης πρεσβείας για την «Ημέρα του Κόκκινου Στρατού».

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα ένα βράδυ δείπνησαν σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών και στο παραδιπλανό τραπέζι βρισκόταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με την παρέα του. Δεν έλειψαν βέβαια τα… πειράγματα μεταξύ Προέδρου και Εύας, με τον οποίο η τελευταία ψυχράθηκε επειδή ο Βενιζέλος κράτησε την έδρα του στην Α” Θεσσαλονίκης και την έθεσε εκτός Βουλής.

Πηγή: Καρφίτσα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη