18 Απρ 2013

Το ψέμμα της φτώχειας των Ελλήνων

Όταν ξεκίνησε η λεγόμενη κρίση, περίμενα ότι με τις αναμενόμενες, τότε, περικοπές το βιοτικό μας επίπεδο θα υποβαθμισθεί σε σημείο που θα αναγκαστούμε να κόψουμε κάποιες..
"ανέσεις" μας, αλλά για το "καλό " μας. Για να έρθει η χώρα στον "ίσιο δρόμο".
Ημουν απο τους ηλιθίους (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ) που κάποτε πίστεψε στη "λεγόμενη" ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ αν και ως εκ της ενασχολήσεώς μου βρίσκομαι στη θέση να γνωρίζω τη λεγόμενη σύγχρονη (και όχι μόνο) ιστορία της ηπείρου μας και δεν θα έπρεπε να παρασύρομαι εύκολα!
Ως εκ τούτου δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι οι ιστορίες τόσο των παππούδων όσο και των γονέων μου περί γερμανικής μπότας και βαρβαροτήτων θα επαναληφθούν. Έλεγα ότι ο κάθε λαός έχει τις κακές και καλές του στιγμές και ότι η γερμανία έχοντας στο τέλος υποστεί τόσες ταπεινωτικές και εξευτελιστικές ήττες, θα συμμορφωνόταν και δεν θα αποτολμούσε ποτέ τα ίδια.
Έλεγα πως ο αρχιπαράφρων ΧΙΤΛΕΡ, με το μισητό (για τους λοιπούς και όχι για τους γερμανούς) επιτελείο του, δεν θα έβρισκε πλέον μιμητές αλλά τουναντίον θα παρέμενε ένα παράδειγμα πρός αποφυγή το οποίο θα αποτελούσε μια τέλεια διδαχή για τις νεολαίες της ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑ ηχηρά!!!

διαβάστε τη συνέχεια εδώ http://naturesportslife.blogspot.gr/2013/04/blog-post_18.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη