2 Απρ 2013

Τι είπαν Χατζηδάκης - Σαμαντζίδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ .Στράτο Σιμόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.. όπου είχε ..
επαφές με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. κ. Μηνά Σαμαντζίδη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα κ. Θεόδωρος Μητράκας, κεντρικού τομέα κ. Τάσος Εμμανουηλίδης, δυτικού τομέα κ. Μιλτιάδης Τασούλης και Β΄ ΝΟΔΕ κ. Κυριάκος Λαζός, ο διευθυντής της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Φίλιππος Ζαφειρίου, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Πανοζάχος, ο αναπληρωτής γραμματέας απόδημου Ελληνισμού της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Πολίτης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Χρήστος Βρίκος, η υπεύθυνη γυναικών της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μάγδα Καρακόλη, η αναπληρωτής τομεάρχης περιβάλλοντος της Ν.Δ. κ. Βίκυ Ευταξά, η γραμματεάς της ΕΚΟ Μηχανικών της Ν.Δ. κ. Κορίνα Σοϊλεμεντζίδου, κ.α.

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Χατζηδάκης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στη Θεσσαλονίκη, ήρθα και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με την κομματική μου ιδιότητα, για μια ανταλλαγή απόψεων με τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. με τα οποία περισσότερα εκ των οποίων άλλωστε, έχω μακρά γνωριμία και συμπόρευση, από την εποχή που ήμουν στην ΟΝΝΕΔ.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, δήλωσε:

«Εγώ θέλω να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό, γι` αυτή τη συνάντηση. Εμείς διαχωρίζουμε πάντα τον ρόλο των κομματικών στελεχών και τον ρόλο των κυβερνητικών στελεχών. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η επικοινωνία μας με τα κυβερνητικά στελέχη και είναι χρήσιμο για την δική μας προσπάθεια, να αποτελούμε έναν αμφίδρομο δίαυλο ενημέρωσης, μεταξύ πολιτείας και κοινωνίας.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη