18 Απρ 2013

Η 'σφαγή' συνεχίζεται στις Σέρρες....

Είχαμε τονίσει σε παλαιότερη ανάρτησή μας , ότι    η΄΄αντικατάσταση΄΄ του Νίκου Σφεληνιώτη από την θέση του Υπευθύνου Αγροτικού της ΝΟΔΕ Σερρών ήταν ΄΄μονόδρομος ΄΄. Οι δημόσιες δηλώσεις του τέως Υπεύθυνου Αγροτικού...
εναντίων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , υποχρέωσαν τον Πρόεδρο της
ΝΟΔΕ  Σερρών Θεόδωρο Καμπούρη  να τον ΄΄αντικαταστήσει΄΄.

Αυτό όμως που προκάλεσε  αίσθηση δεν είναι η ΄΄αντικατάσταση΄΄ του Νίκου Σφεληνιώτη ,αλλά το πρόσωπο που τον αντικατέστησε.

Σύμφωνα  με το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ  Σερρών, Υπεύθυνος Αγροτικού ορίσθηκε από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος ο Γεωπόνος Αθανάσιος Μπαντής.

Είναι γνωστό  ότι ο Αθανάσιος Μπαντής είναι προσωπικός φίλος της  Ντόρας Μπακογιάννη και υπήρξε  ιδρυτικό μέλος της ΄΄Δημοκρατικής Συμμαχίας΄΄. Είναι κατανοητό  ότι η εξέλιξη αυτή  βάζει οριστικό τέλος στην μακρόχρονη διαμάχη μεταξύ ΄΄Σαμαρικών - Μητσοτακικών ΄΄ και  ενισχύει την ενότητα του κόμματος .
Πολλά κομματικά στελέχη εκτιμούν ότι η  σύμπραξη αυτή μόνο θετικά αποτελέσματα έχει να φέρει και πιθανόν θα  οδηγήσει  στην αξιοποίηση και άλλων πρώην στελεχών  της ΄΄Δημοκρατικής Συμμαχίας΄΄ τα οποία επιθυμούν  να έχουν  ενεργό ρόλο στην Νέα Δημοκρατία.

 Η ΄΄αντικατάσταση'' του Νίκου Σφεληνιώτη ,διέψευσε επίσης και τις εκτιμήσεις ΄΄ορισμένων κύκλων ΄΄ που θεωρούσαν ότι οποιαδήποτε  προσπάθεια αντικατάστασης του Νίκου Σφεληνιώτη θα προκαλούσε την παρέμβαση του κ. Κώστα Καραμανλή,πράγμα το οποίο και βέβαια δεν έγινε.
Στις εκτιμήσεις τους αυτές , απ΄ότι φαίνεται ,δεν έλαβαν υπόψιν ,ότι ο κ. Κώστας Καραμανλής  συνεχίζει την Μεγάλη  Οικογενειακή Παράδοση ,με γνώμονα  το Καλό της Πατρίδας και την Ενότητα του Κόμματος.      

http://dovites.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3850.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη