2 Απρ 2013

Άλλη μια αποχώρηση από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Προσπαθησα πολυ να καταλαβω εδω και 1 χρονο ως μελος και στελεχος της ξανθης , την συνεπεια και την συνεχεια της πολιτικης που ακολουθει το κινημα των ανεξαρτητων ελληνων απο της ..
ιδρυσεως του, αλλα δεν την εννοησα.
Η ελευθερια εκφρασης και ιδεων ειναι αναφαιρετο δικαιωμα των πολιτων, οι μεθοδευσεις περιθωριοποιησης που ακολουθουνται με την ανοχη του προεδρευοντος του κινηματος , δεν φερει την ενωση που τοσο πολυ αναφερει ο προεδρος του Πανος Καμμενος αλλα την διαιρεση ,με τελικο σκοπο τον ελεγχο και την διαχειριση του κινηματος απο μια καστα κοντινων του ανθρωπων.
Δεν θα αναφερθω για τα σαρδαμ της βουλης γιατι γνωριζω οτι ξερει την διαφορα υδατανθρακων απο των υδρογονανθρακων,ουτε με θεσεις ευτραπελες και επιπολαιες που εχει εκφρασει στο παρελθον,αλλα οι συνεχεις επαφες και φιλιες με απατριδες μηδενιστες ,εχθρους της θρησκειας μας ,αποδομητες της ιστοριας μας δεν ειναι τακτικη πολιτικης ειναι επιλογη.
Το να συνεργαστω με αυτους που ωσ κεντρικο μηχανισμο ,ως ηγετικη ομαδα ,ιδεες και προγραμμα ,στα εθνικα στην παιδεια ,στην λαθρομεταναστευση ,στην τρομοκρατια,κανουν τον εφιαλτη να μοιαζει αχιλλεας ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ο καιροσκοπισμος εχει και ορια.ΔΕΝ αγιαζει ο σκοπος τα μεσα.

Συνεπεις στις πολιτικες μου θεσεις τις αντιμνημονιακες και πατριωτικες ,στις αξιες και ιδανικα μου ,
για τους λογους που προανεφερα δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι μελος των ανεξαρτητων ελληνων και αποχωρω απο το προσωποπαγες κομμα κινημα του πανου καμμενου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλιο taxalia:
Θυμίζουμε την ανακοίνωση της προσχώρησης στους ΑΝ.ΕΛΛ. του ιδίου (12-3-2012)

Μετά από τις ραγδαίες κοινωνικές πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώθηκαν τους τελευταίους μήνες ,με την συγκυβέρνηση Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ υπερψηφίζοντας το 2 ο μνημόνιο με το οποίο εκχωρούνται ζωτικής σημασίας συμφέροντα και μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας στους δανειστές τοκογλύφους της πατρίδας μας ,ένας νέος πολιτικό κίνημα γεννήθηκε οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»με πρόεδρο του τον κ Καμένο Παναγιώτη. Ο πολιτικός φορέας αυτός:

1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.

3. Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.

4. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

5. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:

α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.

β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.

6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών. Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε τηνπροσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.

Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.

Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.

Όσοι από τους ενεργούς σκεπτόμενους πολίτες, θέλουν να βοηθήσουν την υπό σύσταση οργάνωση του φορέα αυτού στο Νομο Ξάνθης και να στελεχώσουν την προσπάθεια του ,

Μπορούν να επικοινωνούν στα Τηλ 69796095... κ.Κουτελίδη Κωνσταντινός και στα κεντρικά των ΑΘΗΝΩΝ 21036154.. κ Μπελτσο Θαναση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη