8 Απρ 2013

Το μεγάλο ψέμμα του Τσίπρα για την κυβέρνηση

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει πεί πολλές αλήθειες. Συνεχίζει όμως μονότονα, να επαναλαμβάνει ένα τεράστιο ψέμμα, αληθινή συκοφαντία για αυτή την κυβέρνηση: Ότι δηλαδή ...
αυτή η κυβέρνηση (όπως και οι προηγούμενες "μνημονιακές") είναι η κυβέρνηση του "ΝΑΙ σε όλα". Ότι δεν έχει πεί ούτε ένα "ΟΧΙ".
Τι ψέμμα ! 
Μα αυτή η κυβέρνηση είπε το μεγαλύτερο "ΟΧΙ" στην ιστορία του Ελληνικού κράτους και το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο, μέχρι σήμερα: είπε "ΌΧΙ" στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Για όσους δεν θυμούνται, οι πρώτες συμβουλές της τρόικας τον Ιούνιο του 2010 ήταν "απολύστε τώρα 150.000 δημοσίους υπαλλήλους".
Από τότε, υπογράψαμε άλλα δύο μνημόνια, ψηφίσαμε καμιά διακοσαριά μνημονιακούς νόμους, εφαρμόσαμε καμιά πεντακοσαριά φορομπηχτικά μέτρα, στο μεταξύ οι τροϊκανοί ήρθαν άλλες 15 φορές με το ίδιο αίτημα "απολύστε δημοσίους υπαλλήλους", αλλά επί τρία συναπτά έτη, η κυβέρνηση αντιστέκεται σθεναρά και δεν απέλυσε ούτε έναν. Ούτε οι ηρωικοί μας πρόγονοι στις Θερμοπύλες δεν αντιστάθηκαν με τόση γενναιότητα!

Επειδή το αποτέλεσμα μετράει κι όχι η παραφιλολογία με τους "επίορκους" κι άλλες τρίχες κατσαρές και το αποτέλεσμα στο ταμπλό των απολύσεων δ.υ. δείχνει "μηδέν", πρέπει να συγχαρούμε την κυβέρνηση για την ηρωική της στάση και την πονηριά της να συζητά συνεχώς για απολύσεις, αλλά στην πράξη να μην κάνει ούτε μία !

Αδικεί λοιπόν κατάφωρα την "κυβέρνηση του μεγάλου ΌΧΙ" ο Αλέξης Τσίπρας !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη