30 Απρ 2013

Κι αφού πέρασε η αναμπουμπούλα...

 ...ο Βρούτσης με χειρουργική ακρίβεια και ψυχραιμία πληρωμένου δολοφόνου, απέπεμψε τον Κικίλια από τον ΟΑΕΔ. Για να μάθετε πώς γίνεται, γατάκια...



Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ το ήξεραν πως έπρεπε να φύγει. Όμως δεν μπορούσαν να στηρίξουν ανοιχτά μια τέτοια στάση, αφού κύριος (Κικίλιας) οίδε τι πράσινα ρουσφέτια έκανε και τι θα έλεγε αν αποφάσιζε να ανοίξει το στόμα του. 
Και εδώ έρχεται ο Βρούτσης, ο ψυχρός δήμιος που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με αιτιολογία την κακή τους συνεργασία έστειλε τον Κικίλια από νωρίς για καλοκαιρινές διακοπές και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο, αφού όπως γράφει η Καθημερινή, αρκέστηκαν σε μια "άτυπη έκφραση δυσαρέσκειας" χαρακτηρίζοντας "άκομψη" την αποπομπή οι μεν, σφυρίζοντας αδιάφορα οι δε(ν;).
Για την ιστορία, ανέλαβε πλέον στην θέση του κυρίου Κικίλια ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.


Τώρα για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και πριν αρχίσουν να τσιρίζουν κάποιοι για τους γαλάζιους διευθυντές θα το πω απλά με ποδοσφαιρικούς όρους:
Μπορείς να βάλεις μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Άρη να σου προπονεί τον ΠΑΟΚ; Να διαχειρίζεται τα οικονομικά του και τις μεταγραφές του;

Κ.Ν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη