24 Απρ 2013

Καταγγελία του Δημήτρη Ζιγκερίδη για αδιαφανείς προσλήψεις

..."ΜΕΣΩ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΝΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ" .
Η Δυναμική Ενότητα Πολιτών δια του επικεφαλής της Δημήτρη Ζιγκερίδη, κατήγγειλε τις αδιαφανείς προσλήψεις, που έγιναν στο Κέντρο Εργάνη όπου ...
συμμετέχει ο Δήμος Νεάπολης -Συκεών και αφορούσαν στη σύναψη σχέσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου  στο πλαίσιο του Έργου "Κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης Συκεών" που αφορά άνεργους /ες και νέους /ες έως 30 ετών. 

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ζιγκερίδης καταγγέλλει την μοριοδότηση έως 600 μόρια της Συνέντευξης των υποψήφιων όπως αναφέρει η προκήρυξη της 11/12/2012 , με σκοπό την εξυπηρέτηση στενών παραταξιακών κομματικών επιλογών και ζητεί πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης αυτής. 

"Δεν θα επιτρέψουμε στα παραμάγαζα , χάριν της εκλογικής πελατείας, του Δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη και της παρέας του να συνεχίζουν τις αδιαφανείς προσλήψεις .
Καλούμε άμεσα να μας ενημερώσουν ποια ήταν η σύνθεση της επιστημονικής επιτροπής στην οποία δόθηκαν οι συνεντεύξεις των υποψήφιων , να μας δοθούν τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεντεύξεων καθώς και να μας δοθούν αναλυτικά τα μόρια που έλαβαν οι υποψήφιοι.

Είναι πρωτοφανές όταν έχει καταργηθεί η μοριοδότηση της συνέντευξης από τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, αφού προηγουμένως πολεμήθηκε μανιωδώς το μέτρο της μοριοδότησης της συνέντευξης που εισήγαγε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να επανέρχεται στο Κέντρο Εργάνη δίνοντας σε ένα υποψήφιο έως 600 μόρια όταν η ανεργία δίνει το ανώτερο 240 μόρια, ενώ 4 παιδιά δίνουν 80 μόρια , γίνεται εύκολα αντιληπτό το παιχνίδι αδιαφάνειας που ΠΑΙΖΕΤΑΙ και πως εξυπηρετούνται οι ΗΜΕΤΕΡΟΙ !!!! Είναι και προκλητικοί αφού στη παραπάνω προκήρυξη αναφέρουν το Κέντρο Εργάνη ότι " είναι ο εργοδότης ίσων ευκαιριών και επιλέγει το προσωπικό του με διαφανή τρόπο."
ανέφερε ο Δ.Ζιγκερίδης.

Δείτε επίσης σχετικά με το θέμα:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη