30 Απρ 2013

Ο Β. Βενιζέλος ζητάει από Γ. Παπανδρέου να πει να φέρουν τα παραστατικά για τα λεφτά που λείπουν.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, ζήτησε από το Γιώργο Παπανδρέου να συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι. Η συνάντηση σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους,
κρίθηκε αναγκαία «λόγω της απουσίας του Γ. Παπανδρέου τους προηγούμενους μήνες στο εξωτερικό» λένε με νόημα αφήνοντας αιχμές για την πολύμηνη απουσία του Γ. Παπανδρέου

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και τα λεφτά που λείπουν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Βενιζέλου προς τον Γ. Παπανδρέου, πριν υποβληθεί η έκθεση των έξι μεγάλων ελεγκτικών εταιριών που έχουν κληθεί να ελέγξουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, θα ζητηθεί από τα πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς αναμιχθεί στη διαχείριση να συνεργαστούν με τους ελεγκτές ώστε να είναι πλήρη τα λογιστικά στοιχεία και τα παραστατικά των δαπανών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε και το θέμα αυτών που εμφανίζονται ως εκφραστές του Γ. Παπανδρέου (βλ Καρχιμάκης) και βλάπτουν τις προσπάθειες της παράταξης. Ο κ. Παπανδρέου απαρνήθηκε τον Καρχιμάκη και τους λοιπούς και τόνισε ότι δεν υπάρχουν στελέχη τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και πολύ περισσότερο να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Στη συζήτηση ήρθε και το θέμα της λίστας Λαγκάρντ αλλά και η κατάρρευση της πολιτικής σκευωρίας που οργάνωσε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναφέρθηκε στις τεράστιες ευθύνες ορισμένων προσώπων, επιλογής Παπανδρέου, που έπαιξαν δυστυχώς ρόλο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012 (Παπακωνσταντίνου, Διώτης υποθέτουμε;).

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη