14 Απρ 2013

Η αλητεία της "ενημέρωσης" συνεχίζεται, ταϊζουν σανό τον ελληνικό λαό !

Δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου, όπως ψευδέστατα ακούτε στις γελοίες ειδήσεις !
Μας έχουν πρήξει τα κανάλια της διατεταγμένης δημοσιογραφίας με τη φράση..
"απολύσεις στο δημόσιο", μιλώντας με στόμφο, τις κατάλληλες μουσικές, χρώματα κλπ, λες και κηρύχθηκε ο τρίτος παγκόσμιο πόλεμος, μιλώντας και παρουσιάζοντας ένα πιθανό, μελλοντικό γεγονός ως είδηση ! Λοιπόν μαλάκες, να πούμε τη μοναδική αλήθεια που ισχύει αυτή τη στιγμή, με μεγάλα γράμματα:
Η πραγματικότητα είναι ότι, στο δημόσιο δεν έχει απολυθεί κανείς.
Αυτή είναι η χειροπιαστή αλήθεια. Τα περί 15.000 ή 14.000 ή 2.000 ή 3.000 είναι εξαγγελίες, που έχουν την ίδια αξία με τις εξαγγελίες για μετρό ή υποθαλάσσια στη Θεσσαλονίκη.. Θεωρίες.

Αντιθέτως, οι 803.802 απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι θεωρίες, δεν είναι προβλέψεις, δεν είναι παραμύθια, είναι πραγματικότητα.

Να τονίσουμε ξανά και ξανά, επειδή αυτοί οι γελοίοι της "ενημέρωσης" παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, που παίζει η κυβέρνηση με την τρόικα και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα απολυθεί ΚΑΝΕΙΣ στο δημόσιο, δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, το ξέρουν καλά, ότι
Δεν έχει απολυθεί κανείς στο δημόσιο και δεν θα απολυθεί.
Όταν και αν απολυθεί, τότε να αφιερώσουν χρόνο στις ειδήσεις.
Όχι να δημιουργούν κλίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, δεν θα κάνει απολύσεις δ.υ., δεν θα προχωρήσει σε καταργήσεις οργανικών θέσεων, ούτε θα διώξει "επίορκους". Ακόμη και όσοι αποχωρήσουν με αποφάσεις δευτεροβάθμιων πειθαρχικών οργάνων, θα επιστρέψουν (όλοι!) με δικαστικές αποφάσεις.
Οι μόνες αποχωρήσεις που θα γίνουν στο δημόσιο, θα είναι αυτών που θα φύγουν με εθελούσια.
Τίποτε άλλο!
Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για να κερδίσουν κι άλλο χρόνο με την τρόικα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη