26 Απρ 2013

Οπαδοί Ρεάλ προς παίκτες: «Menos millones, más cojones!» (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βίωσε χθες μία από τις χειρότερες βραδιές της ευρωπαϊκής ιστορίας της, με την ήττα με 4-1 από τη Μπορούσια Ντόρτι-μουντ να μην πληγώνει μόνο τους παίκτες της, αλλά..
φυσικά και τους οπαδούς.

Αρκετοί φίλαθλοι είχαν πάει στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και μόνο ευχαριστημένοι δεν ήταν από την εμφάνιση της ομάδας τους.

Οι οπαδοί δυσαρεστήθηκαν ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στο γήπεδο, με εξαίρεση 3-4 που πλησίασαν στην κερκίδα που βρίσκονταν για να τους χειροκροτήσουν και μόλις η αποστολή βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Μίνστερ για να πάρει την πτήση της επιστροφής, αποδοκιμάστηκε έντονα.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν ιδιαίτερα βαριά, με χαρακτηριστικό το «¡Menos millones y más cojones!», δηλαδή «Λιγότερα εκατομμύρια, περισσότερα αρ****α», όπως και το «¡Fuera, fuera (=Έξω, έξω)!».

Οι Ιγκουαΐν και Σέρχιο Ράμος προσπάθησαν να απαντήσουν στις αποδοκιμασίες του κοινού, αλλά γρήγορα «μαζεύτηκαν» με την αποστολή να αναχωρεί μέσα σε βαρύ κλίμα.

Δείτε  το βίντεο των αποδοκιμασιών.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη