21 Μαΐ 2013

Σκάνδαλο: 23.792€ μόνο για τους μισθούς της καλλιτεχνική επιτροπής των 48ων Δημητρίων

Γράψαμε χτες για 23.000€ που θα δοθούν με απευθείας ανάθεση για τα Δημήτρια. Σήμερα θα σας δείξουμε πού ακριβώς θα πάνε αυτά τα χρήματα σύμφωνα με την εισήγηση που δόθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δίνει ωραιότατος μηνιαίους μισθούς (πέντε μήνες μεσολαβούν μέχρι τα Δημήτρια), άνω των 1000€ σε  τέσσερα άτομα. Δείτε την εισήγηση.


Όλα αυτά όταν πριν από λίγο καιρό όπως δείξαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση έλεγε πως δεν υπάρχουν χρήματα και ήταν αμφίβολο το αν θα γίνουν τα 48α Δημήτρια! 
Ας δούμε όμως έναν έναν τους ευεργετηθέντες του Δημάρχου μας:



 Η Όλγα Ταμπουρή  έχει συνδέσει το όνομά της με το Φεστιβάλ Σάνης.
Είναι σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης και οπτικής επικοινωνίας. Ζει με το σύζυγό της, τον βραβευμένο διεθνώς βιομηχανικό σχεδιαστή Αθανάσιο Μπάμπαλη και την κόρη τους Μαρία-Χριστίνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από επιλογή. Μετρά 15 χρόνια στο τιμόνι του Sani Festival ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια, ενώ από τον Ιούνιο του 2010 ανέλαβε και τη Γενική Διεύθυνση της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, καθώς και τη διεύθυνση της τριμηνιαίας πολιτιστικής επιθεώρησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚέΩΝ ΠόΛΙΣ, που εκδίδει η Πολιτιστική Εταιρεία.



Ο Μάριος Ελευθεριάδης είναι  Tακτικός καθηγητής, υπεύθυνος των εργαστηρίων Έκδοσης-Εκτύπωσης στην Ανώτατη Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών, Λιμόζ-Ομπισόν, Γαλλία όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 



 Η Αποστολία Παπαδαμάκη, χορογράφος/σκηνοθέτης. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, με άριστα.Βραβεύτηκε διεθνώς και είναι μία καταξιωμένη καλλιτέχνης σε διεθνές επίπεδο. Ωστόσο όπως δηλώνει και σε συνέντευξή της στην LIFO... είναι Αθηναία. 







Η Σοφία Ευτυχιάδου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές Πολιτιστικής Διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Έχει εργαστεί ως δραματολόγος αλλά και ως υπεύθυνη εκδόσεων, διεθνών σχέσεων αλλά και οργάνωσης παραγωγής σε οργανισμούς και θιάσους όπως η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, η ομάδα Passatempo, κ.α. (αφίσα από παραγωγή του ΚΘΒΕ όπου εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη)



Κ.Ν

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη