Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

23 Μαΐ 2013

Απίστευτη είδηση: Δίωξη συνδικαλίστριας

Διαβάζουμε στην Μακεδονία την παρακάτω είδηση: Μήνυση σε βάρος της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Δέλτα, Μαρίας Κατούδη, κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, μετά την ενέργειά της να...
παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι απλήρωτοι από 3 έως και 8 μήνες και ζήτησε λύση. Αντί για λύση, όμως, κατατέθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία προκάλεσε την  αντίδραση της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ OTA, οι οποίες σε ανακοινώσεις τους εκτιμούν ότι ο ενάγων θέλει να εντάξει τη συνδικαλίστρια στη «λίστα των επίορκων» για να απαλλαγεί από την «ενοχλητική κριτική».

Το TAXALIA επικοινώνησε με το Δήμαρχο Δέλτα Γεώργιο Γλώσση, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε από το θέμα, δηλώνοντας πως πρόκειται για μία καθαρά προσωπική διαμάχη, την οποία σε καμία περίπτωση δεν στηρίζει η διοίκηση του Δήμου Δέλτα, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τους εργαζομένους. Τόνισε μάλιστα πως στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέστη φανερό πως η διοίκηση δεν συμφωνεί με αυτήν την ενέργεια στην οποία προέβη ο Στέφανος Ελευθερόπουλος, ως πρόσωπο, όπως τόνισε κι όχι ως πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη