8 Μαΐ 2013

Φουσκωτοί του Ολυμπιακού έδειραν (ξανά) δημοσιογράφο

Ας ξεκινήσουμε από το σημαντικό: Ο Ολυμπιακός δέρνει (πραγματικά, όχι στα λόγια) κι έτσι κυριαρχεί σε όλους τους εξωγηπεδικούς τομείς. Το ξύλο όλοι το καταδικάζουν στα λόγια, αλλά όλοι το φοβούνται και ...
δεν προχωρούν σε καμία κύρωση εναντίον της ομάδας. Επειδή ξέρουν (ξέρουν, όχι υποθέτουν, με απόλυτη βεβαιότητα) ότι θα τους σπάσουν τα μούτρα κάποιοι "επιστήμονες".
Και ο φόβος αφορά όλους: δημοσιογράφους, διαιτητές, πολιτικούς, αστυνομικούς και δικαστές. Για αυτό ο Ολυμπιακός κερδίζει παντού: επειδή πολύ απλά δέρνει. Δέρνει, δεν μιλάει, όπως οι άλλοι.
When you are going to shoot, shoot, don't talk έλεγε ο Eli Wallace κι ο Ολυμπιακός το τηρεί ευλαβικά.

Η ΕΙΔΗΣΗ

Σύμφωνα με το zougla.gr, νεαρός συντάκτης της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος» δέχθηκε επίθεση από -γνωστούς στους οπαδικούς κύκλους- «φουσκωτούς» μέσα στα γραφεία του εντύπου.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επίθεση σε αθλητικογράφο στους τρεις τελευταίους μήνες από μπράβους του ιδίου οπαδικού κυκλώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω συντάκτης είχε το... θράσος, σε κείμενο του να ασκήσει κριτική στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού. Απόρροια των όσων έγραψε ήταν να «δεχθεί» επίσκεψη στον χώρο εργασίας του από έναν παλιό γνώριμο της εφημερίδας, τον Γ.Α, ο οποίος όμως δεν πήγε μόνος του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το zougla, κατέφθασε στα γραφεία συνοδευόμενος από τον «Μανώλη» και τον «Πέτρο», οι οποίοι μάλιστα, φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση που με μολότοφ που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Από την πλευρά τους, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν ότι αφορμή του ξυλοδαρμού φέρεται να ήταν ρεπορτάζ του αθλητικογράφου που επέκρινε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές, η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω αφού ο νεαρός αθλητικογράφος δηλώνει ότι «φοβάται για την ζωή του» και αρνείται να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο εκδότης της εφημερίδας, Α. Πίκουλας, σε σχετικό σημείωμά του στο σημερινό φύλλο αναφέρει: «για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας, η αστυνομία, το Εκβιαστών και ο αρμόδιος υπουργός. Η εφημερίδα παρακολουθείται και από έξω κι από μέσα...»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη