28 Μαΐ 2013

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΕΓΩ και το ...Ε.Σ.Υ. !!

του Βλάση Γωγούση

Μας τα “σέρνει “ –διάβασα πριν λίγο    σταxalia   -  η απίστευτη κυρία Υβέτ Τζάρβις !


Η πανέμορφη κυρία Υβέτ, που  υπήρξε και η πρώτη ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ αθλήτρια στο γυναικείο μπάσκετ  και  αργότερα γοήτευσε τις Ελληνικές πασαρέλες σαν πολύ πετυχημένο μοντέλο, έχει  εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος από  μας , τους « ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ» , όπως μας αποκαλεί  !.

Η κυρία Υβέτ, που λέτε, είναι   σήμερα αντιπρόεδρος  στο ''Συμβούλιο των Μαύρων Ευρωπαίων γυναικών''-, στο  BEWC, και –όπως καταλαβαίνετε- με την ιδιότητά της αυτή τα λεγόμενά της κάνουν τον γύρω του πλανήτη.


« Στην Ελλάδα  , λέει, δεν θα βρείτε μαύρους σερβιτόρους και δεν μπορούν, οι μαύροι να γίνουν δάσκαλοι και δικηγόροι» !

 Μας «σέρνει» κι`άλλα   αλλά κυρίως αναφέρεται στην …… «διακίνηση» των μαύρων γυναικών,  λες και δεν ξέρει  ότι στην πορνεία τις ρίχνουν οι ίδιοι οι μαύροι συμπατριώτες τους.

Και τώρα  αρχίζω εγώ , ξέρετε ο…Βλάσης ο ντόκτορ, ο γιατρός που – σας το συνιστώ – αν  μου πατήσετε τον…κάλο , τη…βάψατε ( πάλι με χρώματα έμπλεξα – πάλι  taxalia θα με….κόψουνε - σαν ….ρατσιστή !! ).

 Αρχίζω :
Δεν φταίει κανείς, εμείς φταίμε που βλέπουμε τα πατριωτάκια της Υβον να σέρνουν την  πραμάτεια τους στα πεζοδρόμια όλων των πόλεων, πουλώντας ( μαϊμούδες)  προϊόντα, μπροστά ή απέναντι από τα μαγαζιά που πουλάν παρόμοια εμπορεύματα  και …τ`αγοράζουμε !
 Ούτε τιμολόγια, ούτε ΦΠΑ, ούτε αποδείξεις ούτε «πόθεν έσχες»  ούτε ένα ΕΥΡΩ φόρος ! .
 Δεν ξέρω αν υπογράφουν συμβόλαια στα σπίτια που νοικιάζουν και κατοικούν ( αν όχι τότε φοροδιαφεύγει και ο ιδιοκτήτης) , ένα ξέρω μόνο :
πουθενά, μα πουθενά αλλού δεν θέλουνε , ( δεν δέχονται ) να έργασθούν.
Ούτε σε καταστήματα εστίασης, ούτε  καθαριστές τζαμιών, ούτε σερβιτόροι/ες , ούτε σε αγροτικές, ή σε οικοδομικές εργασίες ΠΟΥΘΕΝΑ !
 Γυρνάνε σαν τις άδικες κατάρες πουλώντας DVD ( τσόντες  συνήθως) ρολόγια, πορτοφόλια, ζώνες , ομπρέλες, τσάντες και  .- το αποκορύφωμα- γυρνάν δυό  δυό, τρεις -  τρεις  κι` αρπάζουν με το ζόρι απ` το χέρι τα κοριτσόπουλα για να τους φορτώσουν με το «έτσι θέλω» κάτι χάνδρινα  ψευτοβραχιόλια.  ‘
 Που τρων;  , που κατουράν, που …αφοδεύουν , που επιδίδονται σε….αναπαραγωγικές διαδικασίες ; ,  κανείς δεν ξέρει !.
Ξέρω όμως  ( και σεις το ξέρετε) ,  πως όταν αρρωστήσουν , θα πάν σε΄ένα από τα  αγκομαχούντα κρατικά Νοσοκομεία  και θα νοσηλευθούν ΧΩΡΙΣ να δώσουν ….μία !
Και – το χειρότερο – αν  πας εσύ  και γω μετά απ` αυτόν  σ`ένα Νοσοκομείο κι` οι κλίνες  είναι μόνο ….μία , μέσα αυτός ,  σε…ράντζο εσύ….πανάθεμά  κι`αυτός και  το  …Ε.Σ.Υ. !!!

 Νάχετε την αγάπη μου
 ( και γράψ`τε όσο προλαβαίνετε καμιά παρόμοια ….διατριβή , γιατί ο Βενιζέλος  -  όπου νάναι- καταθέτει το…επίμαχο  « περί …εγχρώμων και  άλλων συναφών » και τότε….μούγκα ! !).

 Δρ  Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη