1 Μαΐ 2013

Με τον πρόεδρο του Φο.Δ.Σ.Α Μιχάλη Γεράνη για ουζάκι

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους της πόλης είχε χθες ο Πρόεδρος Φο.Δ.Σ.Α Μιχάλης Γεράνης σε γνωστό ουζερί της πόλης. Εκεί μεταξύ τυρού και αχλαδίου...
όπως διαβάζουμε στην Καρφίτσα, ο Μιχάλης Γεράνης ανακοίνωσε πως μετά τις συναντήσεις που είχε με τους κκ. Καρούντζο, Τζιτζικώστα και Μπουτάρη επίκειται συνάντησή του και με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, ο οποίος επίσης είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία των εκλογών. «Προτεραιότητά μας είναι η κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας. Δεν έχουμε χρόνο να διαβουλευτούμε κι άλλο. Δίνουμε μάχη με το χρόνο για την αποφυγή προστίμων» είπε ο κ. Γεράνης και συμπλήρωσε πως τα χρόνια της μικροπολιτικής έχουν περάσει. Δεν μπορούμε να είμαστε και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα». Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει ήδη στείλει εξώδικο στον δήμαρχο παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο που αντιδρά στην κατασκευή.

Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αντικατάστασης των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΔΣΑ, που έχει μονοπαραταξιακή διοίκηση, σε περίπτωση που οι… «πράσινοι» συνάδελφοί του έχουν άλλη πρόταση. Ανακοίνωσε επίσης πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εσωτερικός οικονομικός έλεγχος στον ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης και πως υπάρχει προσωπικό, περίπου 80 από τους 230 εργαζόμενους, προς αποχώρηση.

Πηγή: Καρφίτσα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη