25 Μαΐ 2013

Από τους αντισυνταγματικούς γερανούς στο ανθελληνικό νομοσχέδιο

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Πάμε μια βόλτα πολλά χρόνια πίσω. Τότε που μεσουρανούσε ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος επί κεφαλής των δικηγόρων που πάλευαν για την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Συντάγματος. Ήταν η εποχή που είχαν βγει τα γερανοφόρα της ΕΛ.ΑΣ. και μάζευαν τα παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα από
τους δρόμους της Αθήνας. Πρέπει να ήταν δεκαετία του ’70 ή του ’80 [αν ήταν του ΄70 δεν επρόκειτο περί της ΕΛ.ΑΣ., αφού τη Χωροφυλακή και την Αστυνομία πόλεων συνένωσε ο Αντρέας]. Οποία ύβρις κατά του ιδιοκτήτη του οχήματος. Προσβολή της κυριότητος, του ιερότερου δικαιώματος του Έλληνος, κατ’ επέκταση δε παραβίαση του Συντάγματος. Χαμός στο ίσωμα. Τότε που η Μελίνα έλεγε «δεν πληρώνω χαράτσι ΕΡΤ», αλλά το ξέχασε ως υπουργάρα. Τότε που έμπαιναν τα θεμέλια του πασοκικού παρακράτους, το οποίο παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι οι δεξιοί, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι οι πράσινοι μαθητές είχαν γίνει καλλίτεροι από τους δασκάλους.
Πέρασαν αυτές οι ωραίες εποχές. Με τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που ανεστήθη για να ξαναμπεί στο χρονοντούλαπο, να ξαναβγεί κ.λπ. Tίγκα το Δημόσιο από διορισμένους και οι αριστεροκεντροδεξιόφρονες, χωρίς δουλειά πλέον, μας την έπεσαν με τα Μνημόνια.
Έτσι, ήλθε η ώρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, για το οποίο ασφαλώς και θα έχετε διαβάσει τα μύρια όσα σε βαθμό κορεσμού. Εγώ είπα να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Να κάνω μια συνωμοσιολογική ιστορική αναδρομή/προσέγγιση.
Ο Κ. Πλεύρης που λέτε αρνήθηκε το ολοκαύτωμα των Εβραίων και εδιώχθη με νόμο του 1979. Καταδικάσθηκε σε πρώτο, αλλά αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό και η αθωωτική απόφαση επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο την 15.04.2010. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ενεός. Είχε κάνει τις σχετικές παραστάσεις του, αλλά ….
Μετά από ένα χρόνο περίπου ο κύριος Χάρης βγάζει στο σεργιάνι νομοσχέδιο περί εχθροπαθείας. Έτσι στο ξαφνικό [out of the blue που λένε οι μορφωμένοι]. Όπως βγαίνει το Χόρα, το Σισμίκ ή το Πίρι Ρέις και ψάχνουμε να βρούμε το γιατί. Ξέρετε ποιός είναι ο κ. Χάρης! Αυτός που ένα χρόνο πριν [Φεβρουάριος του 2010] είχε υπογράψει με τον Κάρολο το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο απονεμόταν χάρη σε διάφορους περίεργους για διάφορους «φιλανθρωπικούς» σκοπούς. Σ’ αυτόν π.χ. που είχε καταδικασθεί για υπεξαίρεση περί την υπηρεσία, προκειμένου να διορισθεί στον Δήμο [θυμόσαστε κάτι που λέγαμε για απόλυση επιόρκων; Καμμία σχέση. Εδώ μιλάμε για διορισμό εν δυνάμει επιόρκων] ή να πάρει άδεια εταιρείας security ή για να του απονεμηθεί του καημένου η ελληνική ιθαγένεια. Ναι, ο κ. Χάρης της «Κοινωνικής Συμφωνίας». Αυτός που παραιτήθηκε το 1998 για χάρη της διαφάνειας στις κρατικές προμήθειες, αλλά ψήφιζε τα Μνημόνια αβέρτα. Που δεν ήθελε, μαζί με όλους τους άλλους, να γίνει έλεγχος του χρέους, ενώ σαφώς εγνώριζε ότι μέγα μέρος αυτού, αν όχι όλο, όπως πιστεύω εγώ, προέρχεται από μίζες, με την περίοδο των οποίων δεν ήθελε να συνδέσει το όνομά του, εξ ου και παρητήθη το 1998. Ο κ. Χάρης, λοιπόν, μας ενημέρωνε με την εισηγητική έκθεση του πονήματός του ότι με αυτό προετοιμάζει εμάς τους από αιώνων σκληρούς ρατσιστές για την επερχόμενη πολυπολιτισμική κοινωνία. Το νομοσχέδιό του δεν είχε τύχη, αφού προείχε η σωτηρία της πατρίδος και η τακτοποίηση των λαθρομεταναστών.
Κάποια στιγμή παίρνει μετά από ένα χρόνο τη σκυτάλη ο Μr. Dildo. Ξέρετε, αυτός που είπε το περίφημο «Με το ΠΑΣΟΚ και τον Αντρέα λαδώσατε το αντεράκι σας, άρα τον Μάιο ψηφίζετε πράσινο δαγκωτό». Αυτός που ενοχλείτο σφόδρα από τα τσαντίρια των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, τα οποία χάλαγαν την τουριστική μόστρα. Μιλάμε για τέτοια πολιτική μεγαλοφυΐα. Για τόσο δυσθεώρητο μέγεθος. Το σχέδιό του παραμένει στα συρτάρια. Οι καημένοι οι λαθρομετανάστες μένουν και πάλι χωρίς δίχτυ προστασίας και οι «αλληλέγγυοι» με το νομοσχέδιο στο χέρι.
Και τότε έρχεται ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και υποβάλλει νέο σχέδιο την 21.03.2013. Ναι, την 21η Μαρτίου τρέχοντος έτους. Λίγες ημέρες πριν γιορτάσουμε την παλιγγενεσία και τη σφαγή χιλιάδων μουσουλμάνων από τον αδίστακτο ρατσιστή Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στην Τροπολιτσά. Το νομοσχέδιο δεν ελκύει τα φώτα της δημοσιότητος. Στα μουλωχτά. Προείχε η ενασχόληση με τον τρόπο διεξαγωγής των παρελάσεων χωρίς να στραπατσαριστούν οι ηγήτορες.
Και τότε έρχεται ο κ. Παπαφίγκος με το δικό του νομοσχέδιο που δεν απέχει πολύ από τα προηγούμενα. Στην ουσία πρόκειται για την ίδια σούπα. Αφήνει σαφώς περιθώριο να διώκονται μεν όσοι αρνούνται γενοκτονίες κ.λπ., αρκεί, όμως, να έχει αναγνωρισθεί το γεγονός με απόφαση διεθνούς δικαστηρίου ή από την Ελληνική Βουλή. Ποιες γενοκτονίες έχουν αναγνωρισθεί; Το Ολοκαύτωμα από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης και η γενοκτονία των Ποντίων από την Ελληνική Βουλή. Γι’ αυτό είπε το «Μαξίμου» ότι με τέτοιο νόμο θα διωχθεί η Ρεπούση που δις ασέβησε κατά της μνήμης των σφαγιασθέντων Ποντίων εξερχόμενη επιδεικτικά της αιθούσης της Βουλής που τηρούσε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των αδικοχαμένων αδελφών.
Ευτυχώς, πάντως, που με το νομοσχέδιο δεν υπάρχει περίπτωση να διωχθώ, επειδή θα διακηρύσσω ότι διεπράχθη γενοκτονία εις βάρος των Ινδιάνων από τους ΗΠΑνθρώπους.
Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
Υ.Γ. Επειδή ο ΣΦΥΡΙΖΑ ερωτοτροπεί με το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, αντιγράφω αυτά που έγραφε ο δικός του Νάσος Θεοδωρίδης στην «Αυγή» την 09.03.2011 για το σχέδιο Παπαϊωάννου φοβούμενος ότι αν το νομοσχέδιο γινόταν νόμος, θα περιόριζε την ελευθερία του να πέρδεται εθνομηδενιστικώς:
«Οι νέες ρυθμίσεις για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού αποτελούν απαράδεκτους και αντισυνταγματικούς περιορισμούς της ελευθερίας της έκφρασης. Υπό το πρόσχημα του αντιρατσισμού, επιχειρείται μια επίθεση στην ελευθερία του λόγου, που θα επιφέρει καίρια πλήγματα στο πολύτιμο αυτό δημοκρατικό αγαθό. (...) Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η διάταξη που ποινικοποιεί την εκμηδένιση της σημασίας ιστορικών γεγονότων, επιβάλλοντας ουσιαστικά μια ενιαία και μονόδρομη σκέψη, ανοίγοντας κερκόπορτες παντού...».
Δεν υπήρχε τότε Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Τώρα όμως!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη