29 Μαΐ 2013

..και πλασεδάκι Ψωμιάδη στο νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο...
έργο του προκατόχου του Ανδρέα Παπαμιμίκου και εκφράζει τη βεβαιότητα του πως η νέα γενιά της Πατρίδας μας μπορεί να δημιουργήσει την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, την Ελλάδα της ελπίδας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σου στη θέση του Προέδρου της πιο δυναμικής κομματικής νεολαίας της Πατρίδας μας.
Διαδέχεσαι έναν άξιο ηγέτη, όπως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε απέδειξε ό, τι η νεολαία μας παραμένει ενεργή πολιτικά και πρωτοπόρα στους αγώνες για μία νέα Ελλάδα.
Είμαι βέβαιος πως η νέα γενιά της Πατρίδας μας, τα παιδιά της μεγάλης Κεντροδεξιάς, θα κάνουν πράξη το success story, θα αποτελέσουν τη δημιουργική μαγιά για την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, την Ελλάδα της ελπίδας, της προκοπής και της ευημερίας. Της Ελλάδας που αξιοποιεί τα παιδιά της, δεν τα διώχνει στο εξωτερικό.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και καλό κουράγιο!»

Ντρίμπλα Ψωμιάδη με Νικολόπουλο

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη