15 Μαΐ 2013

Σκοτάδι ξανά! Η μαφία του χαλκού, έκλεψε καλώδια από κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης

Και ξαφνικά ...σκοτάδι στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής. Όσοι αναρωτιούνται αν "το κράτος κάνει οικονομία και δεν ανάβει τις λάμπες" κάνουν λάθος. Η συμμορία του χαλκού, οι αθίγγανοι ελληνικής και βουλγαρικής προέλευσης δηλαδή...
έκλεψαν καλώδια μήκους δύο χιλιομέτρων (!), γεγονός που προκάλεσε την οργή του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, που βλέπει ότι έχει αδίστακτους αντιπάλους, στην προσπάθεια της καλής λειτουργίας των υποδομών.

«Δυστυχώς" δήλωσε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, "κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έλλειψη ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους για την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας. Το φαινόμενο αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί επιτέλους αποτελεσματικά και η αστυνομία να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Σε ένα δρόμο, που οι εργασίες συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ολοκληρώθηκαν μόλις πριν ένα μήνα, παρατηρήθηκαν εκ νέου κλοπές καλωδίων με άμεση συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει το δίκτυο. Η Αστυνομία οφείλει να αντιληφθεί την σοβαρότητα του ζητήματος και να προστατέψει την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη