22 Μαΐ 2013

Προς όφελος του Χατζάκη η κόντρα με τον Τρικούκη

Ολοκληρώθηκε το deal.
Με μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση του Σ.Χατζάκη μπήκαν τίτλοι τέλους στον εμφύλιο του ΚΘΒΕ, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΣ και τον καλλιτεχνικό διευθυντή. 

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε αυτόν τον τραγέλαφο πόλεμο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού να προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Κι αφού ο Τρικούκης αποδείχθηκε σκληρό τρι-καρύδι για να σπάσει και να παραιτηθεί, ο Κώστας Τζαβάρας επέλεξε να κόψει, αντί να λύσει το δεσμό, ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος. Πώς; Όπως αναφέρει το αναλυτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κεσσόπουλου στο Thinkfree "Μόλις επέστρεψε ο Αντώνης Σαμαράς από την Κίνα, ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΙ.Θ.Π.Α αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Χατζάκη στη θέση του καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αφού προηγουμένως έκανε δεκτή την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού Διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε".
Όλοι ευχαριστημένοι κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Την καλλιτεχνική Διεύθυνση του Κ.Θ.Β.Ε αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Βούρος (η τρικομματική απαιτεί τέτοιες κινήσεις προς διατήρηση των ισορροπιών) ή ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ για το τέλος της σκληρής αυτής κόντρας στο thinkfree

Κ.Ν
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη