31 Μαΐ 2013

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και Σία: Ρεπούση ζήσε το μύθο σου!!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Θρυλείται από δύο αιώνων περίπου ότι κάποιος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ο αρχιστράτηγος των [κατ’ όνομα] Ελλήνων που εξεγέρθηκαν κατά του πολυχρονεμένου και εξόχως ανεξίθρησκου και φιλεύσπλαχνου Σουλτάνου. Tον ακολουθούσαν κάτι κατσαπλιάδες που άκουγαν στα...
περίεργα ονόματα Καραϊσκάκης, Νικηταράς, Ανδρούτσος, Μπουμπουλίνα [κατσαπλιού], Παπαφλέσσας. Πρόκειται, προφανώς, για τον αρχικατσαπλιά όλων αυτών, όπως με ενημέρωσε προσφάτως ο χοντρομπάσταρδος. Αυτός είναι ο λόγος που στο βιβλίο Ιστορίας της 6ης Δημοτικού, το οποίο συνέγραψε η κ. Ρεπούση, η προσωπογραφία του Κολοκοτρώνη έχει μέγεθος υποπολλαπλάσιο του μεγέθους της εικόνας του μεταλλικού νομίσματος αξίας ενός ευρώ.

Μετά από 100 χρόνια θα υπάρχει κάποια Ρεπούση, η οποία θα λέει ότι ο Γιωργάκης οδήγησε τη χώρα στην «ευτυχία του Μνημονίου», όπως μας είπε και πάλι ο χοντρομπάσταρδος, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τον λαό με εξαίρεση μερικά γιαουρτώματα. Όπως μας είπε και ο Dilinger της ελληνικής πολιτικής σκηνής [«ευτυχώς που είμαστε υπό έλεγχο»], αλλά και ο κ. Στούρνος [«ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα»].Και τότε δεν θα υπάρχει κανείς από μας για να πει μια κουβέντα. Ούτε οι απόγονοι αυτών που αυτοκτόνησαν από απελπισία την περίοδο 2010-2013 και αυτών που θα αυτοκτονήσουν στη συνέχεια.

Έχουν ένα κακό ελάττωμα οι νεκροί: δεν μιλάνε. Όπως οι γυναίκες του Ζαλόγγου, οι πρόσφυγες της Σμύρνης, του Πόντου, της Κωνσταντινούπολης, της Κύπρου, αυτοί που πραγματοποίησαν την έξοδο στο Μεσολόγγι, εκείνοι που ανατινάχτηκαν στο Κούγκι. Όλοι αυτοί οι αιθεροβάμονες και ξεροκέφαλοι. Διερωτώμαι εν τέλει αν τον Αθανάσιο Διάκο τον παλούκωσαν οι Τούρκοι ή στρογγυλοκάθισε οικειοθελώς επί της δοκού για να την απολαύσει ηδονικά πραγματοποιών πηδηματάκια τύπου «εν δυο κάτω». Επ’ αυτού δεν έχουν ακόμη αποφανθεί οι αντικειμενικοί ιστορικοί των Πανεπιστημίων μας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι η επιμονή τής κ. Ρεπούση σε εθνομηδενιστικές θέσεις βάσει επιστημονικών δεδομένων, τα οποία ουδέποτε μας παρουσίασε, απαιτεί σθένος, ώστε να κολυμπάει αντίθετα στο ρεύμα. Γι’ αυτό και δεν μπορώ παρά να τη συγχαρώ. Κι’ αν περάσει ο νέος εκσυγχρονισμένος αντιρατσιστικός νόμος, εγώ θα εμμένω μεν πεισμόνως ότι δικαιούται να έχει τη δική της άποψη, αλλά θα ισχυρίζομαι ταυτοχρόνως ότι είναι πεκινουά και όχι άνθρωπος. Και τότε θα υποστώ αγογγύστως τις κυρώσεις του νέου αντιρατσιστικού νόμου, επειδή θα έχω προσβάλει τη ράτσα των πεκινουά.

Σωτήριος Καλαμίτσης – αρχιρατσιστής και ιδιαιτέρως ξενόφοβος αισθανόμενος παιδιόθεν τρόμον εις την θέαν αλλοφύλων
Φίλος του γιατρού Γωγούση

Υ.Γ. Οφείλω χάριτας εις την κ. Ρεπούση, επειδή εξ αιτίας της οργής που μου προκάλεσε βγήκα την 25.12.2010 στο κουρμπέτι σε τούτο εδώ το φιλόξενο ιστολόγιο. http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_5708.html
Έκτοτε με ακολουθεί το κουσούρι να γράφω, αφού ακολούθησαν αναρίθμητοι άλλοι που με εξοργίζουν επί καθημερινής, δυστυχώς, βάσεως.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη