13 Μαΐ 2013

Mεταγραφές και Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τις μεταγραφές του καλοκαιριού έχοντας ήδη κάνει το αρχικό τους ξεσκαρτάρισμα στις θέσεις που θα υπάρξει ενίσχυση. Στις λίστες τους υπάρχουν ..
ποδοσφαιριστές που η απόκτησή τους μπορεί να κάνει εντύπωση, παίκτες που το κασέ τους ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Παίκτες με πείρα που μειώνει το ρίσκο της μεταγραφής τους αλλά και ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι στους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επενδύσει. Το ποιοι τελικά θα αποκτηθούν θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ που θα τελικά θα διατεθεί και αυτό θα το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Πληροφορίες θέλουν το μεγαλομέτοχο του «δικέφαλου» να είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό, ιδιαίτερα μάλιστα να τελικά καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπλογκάροντας στο διαδίκτυο ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του. «Αυτό λοιπόν που έχω αποφασίσει να κάνω είναι να παίξω ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο, αν βέβαια δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση κι ας μην το πιστεύουν κάποιοι» δηλώνει ο Ουρουγουανός που προετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του όπου και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια, όχι όμως και το καλοκαίρι που πέρασε.

sentragoal


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη