13 Μαΐ 2013

Oι δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου

Μα τα χτυπήματα είναι απανωτά! Και πάνω που γράψαμε πώς η δημοτική αρχή χρησιμοποιεί το Δήμο για να κάνει Δημόσιες Σχέσεις και να διαφημίζει δικά της άτομα, καινούρια μαντάτα έφτασαν στο Taxalia! Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του Taxalia  ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έδωσε (όχι από την τσέπη του φυσικά)...
...1500€ σε σωματείο για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Αν αληθεύει η εν λόγω πληροφορία τότε τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία,   την ώρα που η λιτότητα κορυφώνεται εκείνος δίνει λεφτά στους γκέι ενώ πολλά σωματεία έχουν ζητήσει για πολύ σοβαρότερους λόγους οικονομική ενίσχυση και αντιμετώπισαν έως και τον χλευασμό του Δημάρχου. 

Μάλιστα πληροφορούμαστε πως αναμένεται μεγάλο πάρτι ΜΚΟ για την πρωτεύουσα νεολαίας 2014, όπου την περισσότερη δουλειά θα την κάνουν εθελοντές και οι οργανώσεις θα πάρουν το χρήμα. ΄Μη φανταστείτε κανένα τρελό ποσό, όμως και μερικές χιλιάδες ευρώ είναι ντροπή να κόβονται από συσσίτια για να δοθούν σε αμφίβολης απήχησης φιέστες. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη