29 Μαΐ 2013

Όταν star και πολιτικοί εκτίθενται μέσω των social media

Πόσες φορές δεν έχουμε δει status στο Facebook που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Γιατί; Γιατί κάποιος να εκτίθεται τόσο πολύ, γιατί πρέπει κάθε βλακεία που σκέφτεται να την εκφράζει στα social media; Τώρα φανταστείτε...
να είστε star εκατομμυρίων, με χιλιάδες φίλους και followers, πολιτικοί που σε περιόδους κρίσης βρίσκονται στο στόχαστρο και να έρχεται εκείνη η στιγμή που η λογική νικιέται από την δίψα για δημοσιότητα.


O Jim Carrey για παράδειγμα, όταν το 2010 ξέσπασε το σκάνδαλο με τα τσιλιμπουρδίσματα του πρωταθλητή του γκολφ Tiger Woods, έγραψε ένα  -υπέρ του δέοντος- ειλικρινές twit: "Καμία σύζυγος δεν είναι τόσο τυφλή ώστε να μην καταλάβει τόση απιστία. Η Elin πρέπει να ήταν ένας πρόθυμος συμμετέχον στην υπόθεση για κάποιους λόγους, τα παιδιά ή το lifestyle".



H διάσημη τραγουδίστρια Pink, είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια της. Έτσι όταν το 2009 ο Kanye West άρπαξε το μικρόφωνο από την Taylor Swift στα βραβεία του MTV έγραψε: "Ο Kanye West είναι η μεγαλύτερη κουράδα στη γη".



Τα καλύτερα όμως τα γράφουν -και μετά μόλις συνειδητοποιήσουν τι έγραψαν, τα σβήνουν- οι Έλληνες πολιτικοί.

Ας πούμε ο Άδωνης Γεωργιάδης βιάστηκε να συλλυπηθεί για κάποιον που όμως δεν πέθανε!





Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή:

Εντάξει κύριε Ψυχάρη, έχετε κι εσείς δικαίωμα σε στιγμές χαλάρωσης αλλά να τουιτάρετε επίσκεψη σε υπερπολυτελές Spa, ε... προκαλεί και λίγο....


Δείτε εδώ τι είναι το Holmes Place.


taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη