20 Μαΐ 2013

Φωτορεπορτάζ TAXALIA:Τι κάνουν για να γλυτώσουν 1,5€

Από τότε που στο εμπορικό κέντρο Mediterrenean Cosmos επεβλήθη τέλος πάρκινγκ 1,5€, έξω από το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου επικρατεί αυτή η κατάσταση:


 'Οταν πας στο Κόσμος για να φας να πιεις, να κάνεις τη βόλτα σου, να ψωνίσεις πάει να πει πως δεν πεινάς κιόλας. Είσαι όμως τόσο τσίπης ώστε να τσιγκουνεύεσαι το 1,5 ευρώ του πάρκινγκ. 
Ήμουν από τους πρώτους που έκραξαν όταν αποφασίστηκε να θεσπιστεί χρέωση στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και πραγματικά σταμάτησα να πηγαίνω τόσο συχνά.
Αν διαφωνείς με κάτι και θεωρείς πως σε πιάνουν κότσο, απλά δεν πας, όχι να πας και να κάνεις ελληναρίστικες τσιπιές.

Η στάθμευση είναι δωρεάν για 30 λεπτά και μετά κοστίζει 1,5 ευρώ για ολόκληρη την ημέρα. Είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους, δωρεάν μετά τις 20.00 όπως επίσης και τις Κυριακές και τις αργίες.
Φυσικά και σε μία περίοδο κρίσης ήταν μια εντελώς αψυχολόγητη κίνηση της διοίκησης να επιβάλει χρέωση στη στάθμευση αλλά βλέποντας τα έσοδα να πέφτουν κατακόρυφα αποφάσισαν να προβούν στο απονενοημένο αυτό διάβημα.
 Φυσικά σε όλο αυτό το σημείο, κανονικά, απαγορεύεται η στάθμευση.  Όμως ο Ελληνάρας θα αποδείξει για μια ακόμα φορά στο κεφάλαιο πως δεν μασάει από τα κόλπα του. Τι κι αν αφήσει ένα σκασμό λεφτά στα καταστήματα του Cosmos (πολλά από τα οποία προσφέρουν απαλλαγή από την χρέωση με αγορές π.χ 30€) αλλά το 1,5 ευρώ δεν θα του το πάρουν.


 Φυσικά μέσα το πάρκινγκ ήταν άδειο.


Είναι τριπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο.













Οχιά
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη