28 Ιουν 2013

Βίντεο σοκ: Φανατικοί ισλαμιστές αποκεφαλίζουν Χριστιανό

Προσοχή: Οι εικόνες είναι πάρα πάρα πολύ σκληρές
Ενώ η έκβαση του πολέμου στη Συρία κρίνεται στις αδυσώπητες μάχες για τον έλεγχο του...
Χαλεπίου, δημοσιοποιείται βίντεο με εκτέλεση 2 ατόμων τα οποία ταυτοποιούνται από τον αραβικό τύπο ως χριστιανοί, 1 επίσκοπος και ένας πολίτης.
(ο σφαγιασθείς είναι πιθανότατα ο καθολικός ιερέας Φραγκίσκος Μουράντ) και οι σφαγείς, φανατικοί ισλαμιστές, πιθανώς συνεργαζόμενοι με Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο βίντεο ακούγεται η απόφαση του "δικαστηρίου" που είναι θάνατος με ένα "καλό μαχαίρι", επειδή συνεργάστηκαν με τη νόμιμη κυβέρνηση. Τα κτήνη που διέπραξαν τη σφαγή είναι αντάρτες που πολεμούν τη νόμιμη, εκλεγμένη δημοκρατικά, κυβέρνηση Άσσαντ, τον οποίο θέλουν να ρίξουν από την εξουσία οι "δυτικοί" εταίροι και σύμμαχοί μας, για τα δικά τους συμφέροντα).

Επαναλαμβάνουμε / προειδοποιούμε πριν δείτε το βίντεο: 
οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, απάνθρωπες.


Πρόκειται για μαγνητοσκόπηση έκτακτου ισλαμικού δικαστηρίου το οποίο συνέρχεται με πλήρη επισημότητα και αθρόα συμμετοχή ακροατηρίου και αποφασίζει την δια αποκεφαλισμού εκτέλεση των κατηγορουμένων. Προφανώς η τήρηση των κανόνων της Σαρίας και η διάταξη των ακροβολισμένων σε όλα τα σημεία παρευρισκομένων ισλαμιστών αλλά και τα εμβλήματα της περιβόητης Αλ Κάιντα υποδηλώνουν ότι δικάζονται επιφανή πρόσωπα της συριακής κοινωνίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη