30 Ιουν 2013

Ένας Ηπειρώτης στο "τιμόνι" του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής .

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, Βουλευτής ΝΔ Ν. Ιωαννίνων, π. Υπουργός, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" και η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, του απέστειλε την εξής επιστολή:


Αξιότιμε Κύριε , Αγαπητέ Συμπατριώτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης ,κατόπιν εισηγήσεως του ταμία κ.Βασίλη Γκέλη και της γενικής γραμματέως κας Αθηνάς Τοτοκώτση, με την παρούσα επιστολή, διερμηνεύοντας τα αισθήματα Ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών της Θεσσαλονίκης , σάς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια λόγω της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής .

Αισθανόμαστε υπερήφανοι ό,τι εσείς, πνευματικό τέκνο του αείμνηστου συμπατριώτη Ευάγγελου Αβέρωφ, αναλάβατε τα ηνία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας τού επίσης Ηπειρώτη την καταγωγή από το Γραμμένο Ιωαννίνων , Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Έχουμε την βεβαιότητα ότι με ηπειρωτικό ζήλο θα μπορέσετε να σταθείτε άξιος συνεχιστής της παρακαταθήκης του Εθνάρχη και θα αγωνιστείτε να μεταλαμπαδεύσετε τις ιδέες και τα οράματα του και στη νεώτερη γενιά τού όπου γης Ελληνισμού.

Είναι χρέος τιμής.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη με υγεία και ευλογία Κυρίου .





Με τιμή

και πατριωτικούς χαιρετισμούς



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης



Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας





Βασίλης Καυκιάς Αθηνά Μ. Τοτοκώτση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη